Nash23 Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 Witam wszystkich. Taki oto render. Komentarze mile widziane.
Sebastian Ozga Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 Poręcz wisi w powietrzu, poza tym ładnie.
Ania Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 wygląda jakby schody nie były przymocowane od dołu do ściany, albo jakby tam była szpara w tynku. a render z bliska jest zbyt ziarnisty. oprócz tego bardzo ładna scenka.
AGmakonts Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 nooo serio najs ale światełko mogłoby być lekko bardziej intensywne
banana.split Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 brakuje mi głębi w podziałach okiennych, przymocowania poręczy do ziemi. te róże są moim zdaniem niepotrzebne. Scenka fajna jest i bez nich. Jakoś nie mają uzasadnienia, nie wiadomo skąd się wzięły. Ogólnie bardzo przyjemny render.
Nash23 Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Napisano 30 Sierpień 2007 Dzięki wielkie za komentarze. Faktycznie poręcz wisi :). brakuje mi głębi w podziałach okiennych, przymocowania poręczy do ziemi. te róże są moim zdaniem niepotrzebne. Scenka fajna jest i bez nich. Jakoś nie mają uzasadnienia, nie wiadomo skąd się wzięły. Ogólnie bardzo przyjemny render. Wymyśliłem scenkę w której facet z przeprosinami idzie do swojej panny ........ no i tak to się kończy .... zamroczony na ziemi (zdj 2) ;) Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi