Napisano 25 Sierpień 200717 l Za pierwszym razem myślałem że plik jest uszkodzony, ale teraz znopwu to samo: -otwieram mayię -klikam "open" wybieram plik -chwilę nic, coś otwiera, potem błąd: maya encountered a fatal error Signal: 11 (Unknown Signal) Fatal Error. Attempting to save in /usr/tmp/p4vv37.20070825.1950.ma Znalazłem coś takiego: delete `ls -type unknown` ale nie wiem jak tego użyć, było napisane w jakimś niemieckim temacie "file kaputt" czy coś takiego. Jak odzyskać plik?
Napisano 25 Sierpień 200717 l spróbuj usunąć tekstury z dysku , które są użyte w tej scenie i sprawdź czy działa
Napisano 25 Sierpień 200717 l plik stworzyłeś w tej wersji mayi w której otwierasz? możesz jeszcze spróbować otworzyć .ma w modo :>
Napisano 25 Sierpień 200717 l Autor W tej samej wersji to jest .mb :( Da się jakoś zimportować tylko wybrane obiekty? Edit: przy importowaniu te okienko z błędami wywala mi to co widać w załączniku , tylko więcej. Udalo mi się zrobić screenshota. na końcu jeszcze wiadomość Cycle on "grouppartsjakaśliczba.outputGeometry" may not evaluate as expected I wywala Edit: Dobra, poddaje się. Nie odzyskam tego pliku.
Napisano 26 Sierpień 200717 l Autor Ostatnia próba: chce zobaczyć czy coś jest z plikiem czy z mayią. Znalazłby się jakiś dobry człowiek któremu wysłałbym ten plik i zobaczyłczy na innym kopmpie działają?
Napisano 27 Sierpień 200717 l wrzuć gdzieć lookne na to :) i na przyszłość: zapisuj wszystko w maja ASCI jak ktoś kiedyś powiedział powierzchnia dyskowa jest tania a nerwy nie ;)
Napisano 27 Sierpień 200717 l Autor Zapisałem w ASCII i rąbnęło ale przynajmniej mogę pogrzebać Tu są 3 pliki: http://rapidshare.com/files/51614865/Archiwum.tar.gz.html