Napisano 10 Grudzień 200321 l wiec.. robie sobie takie cos od wczoraj i narazie tyle mam ,jest to moj debiut wsrod postaci hehe;P mozecie mnie jechac z blotem ;)
Napisano 10 Grudzień 200321 l hehe...cute :))...jedynie przyczepil sie do ust..jakos dziwnie dlugie i male :P...i gdie sa uszy :P pozdr
Napisano 10 Grudzień 200321 l Wychodzi fajnie tym bardziej ze to debiut. Rozumiem ze to karykatura, wiec nie ma co wytykac bledow. Czekam na wiecej.
Napisano 10 Grudzień 200321 l Witam! Bardzo fajny model! A bedzie chudy i w bialym kitlu? [lol2] Pozdrawiam!
Napisano 10 Grudzień 200321 l Autor no dorobilem ucho cos tam poprawilem, dalej nie wygloda tak jabym chcial no ale co moge poradzic;p siatka sie nadzwyczaj szybko zageszcza;p
Napisano 11 Grudzień 200321 l Cool .. ale uszy w miejscu \'zaczepienia\' z głową chyba troszkem odstaja nie naturalnie .. ale może się czepiam :>
Napisano 11 Grudzień 200321 l Autor wienc .. maly update;p zaczynam cialko powoli, duzo do roboty.. i duzo bledow na glowie.. ale ;p moze poprawie;d
Napisano 12 Grudzień 200321 l Hehe, swietny modelik. Chyba tez odejde od powaznych tematow i sproboje cos takiego zrobic;)
Napisano 12 Grudzień 200321 l ten doktorek jest cool komiczny taki zabawny :D animacyjka by z nim byla fajowa :)
Napisano 12 Grudzień 200321 l Aż normalnie uncle zbiera różne modele, które sam zrobił. Może kiedyś zobaczymy dr\'ka uciekającego przed mechem w tym ładnym zaułku?? :D :D
Napisano 12 Grudzień 200321 l nio fajny doktorek, mi przypomina doktorka tesaurusa(z jakiejs bitwy o ile sie nie myle :P)... jedyne co bym zmienil, to rysy... troche bardziej odwaazne, dla takiej komicznej postaci :)... powodzeenia.
Napisano 12 Grudzień 200321 l hmm ciezko mi troche teraz nad rysami pracowac;) robilem go calkowicie z glowy, zero referencji.. no poza jedna narysowana na wykladzie na marginesie zeszytu.. o wymiarach 2cm na 3cm ;) wiec wiecie:)) absolutnie wszystko robie na freestylu ze tka sie wyraze, czyli to na co mnie aktualnie najdize ochota to modeluje.. no i wychodzi cos takiego:D
Napisano 12 Grudzień 200321 l a co do animki... mozeeee jak skoncze ;) a do kompozycji scen hmmm... mam za slaby komp na to;)
Napisano 14 Grudzień 200321 l witam. jako ze na tym forum wszyscy sobie potwornie slodza ja postanowilem dodac troche goryczy, postanowilem burzyc sielski spokoj tej arkadii. nie przekonuje mnie ten model. jako karykatura tym bardziej. karykatura polega na podkresleniu, przerysowaniu jakis konkretnych cech a ja tu widze ich zanik. model bez polotu, fantazji. powiem nawet nudny. WIECEJ ODWAGI !!!!! pozdrawiam P.