uncle Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 wiec.. robie sobie takie cos od wczoraj i narazie tyle mam ,jest to moj debiut wsrod postaci hehe;P mozecie mnie jechac z blotem ;)
Pablo Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 hehe...cute :))...jedynie przyczepil sie do ust..jakos dziwnie dlugie i male :P...i gdie sa uszy :P pozdr
Dr. eA Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Wychodzi fajnie tym bardziej ze to debiut. Rozumiem ze to karykatura, wiec nie ma co wytykac bledow. Czekam na wiecej.
l_lewandowski Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Witam! Bardzo fajny model! A bedzie chudy i w bialym kitlu? [lol2] Pozdrawiam!
uncle Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Napisano 10 Grudzień 2003 no dorobilem ucho cos tam poprawilem, dalej nie wygloda tak jabym chcial no ale co moge poradzic;p siatka sie nadzwyczaj szybko zageszcza;p
Anonymous Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 Cool .. ale uszy w miejscu \'zaczepienia\' z głową chyba troszkem odstaja nie naturalnie .. ale może się czepiam :>
uncle Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Napisano 11 Grudzień 2003 wienc .. maly update;p zaczynam cialko powoli, duzo do roboty.. i duzo bledow na glowie.. ale ;p moze poprawie;d
MorF Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 Fajne... BTW nie żebym się czepiał ale ile on ma wzrostu? :P
Dr. eA Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Hehe, swietny modelik. Chyba tez odejde od powaznych tematow i sproboje cos takiego zrobic;)
und3r Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Tak aNdREa .. chyba każdego to czasem prześladuje :>
jedi-killer Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 ten doktorek jest cool komiczny taki zabawny :D animacyjka by z nim byla fajowa :)
und3r Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Aż normalnie uncle zbiera różne modele, które sam zrobił. Może kiedyś zobaczymy dr\'ka uciekającego przed mechem w tym ładnym zaułku?? :D :D
Anonymous Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 nio fajny doktorek, mi przypomina doktorka tesaurusa(z jakiejs bitwy o ile sie nie myle :P)... jedyne co bym zmienil, to rysy... troche bardziej odwaazne, dla takiej komicznej postaci :)... powodzeenia.
Anonymous Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 hmm ciezko mi troche teraz nad rysami pracowac;) robilem go calkowicie z glowy, zero referencji.. no poza jedna narysowana na wykladzie na marginesie zeszytu.. o wymiarach 2cm na 3cm ;) wiec wiecie:)) absolutnie wszystko robie na freestylu ze tka sie wyraze, czyli to na co mnie aktualnie najdize ochota to modeluje.. no i wychodzi cos takiego:D
Anonymous Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 a co do animki... mozeeee jak skoncze ;) a do kompozycji scen hmmm... mam za slaby komp na to;)
saygon Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 no ladie ladnie, karykarurka sie zapowiada. czekam na wiecej czekam
Gość P. Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 witam. jako ze na tym forum wszyscy sobie potwornie slodza ja postanowilem dodac troche goryczy, postanowilem burzyc sielski spokoj tej arkadii. nie przekonuje mnie ten model. jako karykatura tym bardziej. karykatura polega na podkresleniu, przerysowaniu jakis konkretnych cech a ja tu widze ich zanik. model bez polotu, fantazji. powiem nawet nudny. WIECEJ ODWAGI !!!!! pozdrawiam P.
Rekomendowane odpowiedzi