gekkor Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Czesc Jest to moj pierwszy post i pierwsza praca w Maxie (taka ktora zamierzam skonczyc :)) Myslalem by ja puscic dopiro jak skoncze ale pomyslalem ze przydadza sie jakies sugestie. To co zamieszczam to zarys i jeszcze swiatla do poprawy no i kilka elementow w produkcji. Ale pomysl ogolnie jest taki jak na renderze. Walcie jak w dym z sugestiami i krytyka odnosnie technicznej strony bom poczatkujacy jest i wszystkie uwagi przyjme i nadstawie drugi policzek. Link do renderu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/decb765065039516.html
goran Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Ogólnie bardzo dobrze, szczegónie że to pierwszy raz, ale.... 1. Masz trochę nienaturalnie wyglądające cienie, szczególnie ten na tej ścianie co obraz jeszt bardzo ostry, wogule nie weim skąd on pada. 2. Powierzchnia płytek jest za idealna, wygląda jakby była mokra, za bardzo oddaje refleksy. 3. Wodę dałbym troszeczkę niżej niż podłoga, chociaż jak tak chcesz to może zostać 4. Nie wiem czy to wina materiału wody, ale ten basen nie daje wrażenia głębokości... Poza tym naprawdę dobrze
Johny Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Podloga za bardzo obija, dziwnie oswietlenie pod sufitem - takie wielkie kropki :) brak tynku na scianie gdzie widac cegle nie pasuje do calego wnetrza
spinal Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 fajnie zrobiona woda. Brak tynku na koncu sciany nie pasuje, zgodze sie z kolega - przedmowca :).
gekkor Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Napisano 26 Sierpień 2007 Ja wiem, z ta sciana to mial byc taki fajny pomysl. Pomysle nad tym!
gekkor Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Napisano 29 Sierpień 2007 dodalem jeszcze widok z innej kamery http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42f110a96164bbda.html
ReflectVision Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 zbyt niebezpieczny ten marmur jako material naokolo basenu, pozatym kratki sciekowe są zle i w niektorych miejscach sie nakladaja na siebie
Rekomendowane odpowiedzi