Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tak jak w temacie za ile bym pogonil sprzet p4 2.4, 1256 ddr ram jakies mobo asusa, dysk 80 gb jakas tam nagrywarka, gf 6600 na agp no i reszta czyli buda zasilka itp ?? Aha no i monitor 15 crt ;) ?? Zna ktos sie na cenach takiego czegos ?? MOge liczyc na cos okolo 500-600 zl ?? Bo tyle mi potrzeba na grafike :D

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

A 600 nie da sie ?? ;);););););) Przed chwila dostalem odpowiedz z komisu u mnie w miescie ze za to moga dac mi 400 zl : /gdzie u nich jakis zestaw z p 3 500 mhz 128 ram kosztuje 250zl :D

Napisano

co ty - za 500pln to zal oddawać. Zostaw sobie - ja tak napisałem ze z palcem ale to wiecej powinnienes wołac

Napisano
  • Autor

Mi za 600 bedzie go zal oddac ;) Bidak tyle juz ze mna przeszedl :Dmial u mnie zostac,ale niestety brakuje mi kasy na grafike i musze go sprzedac. Czyli bede sie twardo 600 trzymal a jak da rade to wiecej :D Wielkie dzieki Panowie :]

Napisano

no bez kitu; nie opłaca się zbytnio.

sam mam niewiele lepszy kompo; [ramu mniej]_ 600pln to kicha; wez 699:P

Napisano
  • Autor

Nielot daj mi zlecenie na jakies autko a komp u mnie zostanie :D poprostu mueze go sprzedac bo neci mnie nowy a kaski brak.....

Joint :D Jak by mi dawali to i 1500 bym wzial bez oporu :]

Napisano
  • Autor

Biore na raty mam, ale tu jest wysnuta glebsza teoria bo mam troszke kaski ale nie na caly zestaw :/ I chce zaplacic to co mam a reszte na raty :/ Ale grafiki nie ma w tym sklepie i musze kupic za kaske :/ Ot taki problem. A wiecej kaski nie bede mial niestety i nie chce brac za wiecej bo... bo chyba kazdy rozumie dlaczego

Napisano

moze bym wzial tego kompa ;]

ale mozliwe tez ze wpadnie cos innego

oczywiscie bez monitora

Napisano
  • Autor

Illy przykro mi pogonilem go wlasnie za 650-700 kumplowi :] temat mozna zamkanac :]

Napisano

propomnuje 650 bez monitora + 100 za monitor.

//EDIT:

10 minut spóźnienia:)

Napisano

iserwus :)

i zyli długo i szczęścliwie :D

tak na przyszłośc., to polecam sprzedawanie części na allegro - ale pojedynczo. Nazbierałem kiedyś troche gratów ( bo zawsze mi było zal sprzedać za grosze , i wolałem to mieć u siebie) - i w całości trudno było to puścic, a na części dostałem dwa razy wiecej kasy niż chciałem :)

pozdrawiam i życze powodzenia :)

Napisano

bubu: pozbawiles wlasnie mojej zony komputera! idz do swojego pokoju!

Napisano
  • Autor

Panowie chetnie bym to zlicytowal :] ale buda idzie do kumpla znaczy do jego siostry ktora juz kupuje lcd klawisze i gryzonia tak wiec trudno byloby jej wytlumaczyc cos takiego ;) Kannu wiem ze mozna wiecej, ale kasa potzrebna na wczoraj a tam bym to sprzedawal wieki :/