Bubu Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 Tak jak w temacie za ile bym pogonil sprzet p4 2.4, 1256 ddr ram jakies mobo asusa, dysk 80 gb jakas tam nagrywarka, gf 6600 na agp no i reszta czyli buda zasilka itp ?? Aha no i monitor 15 crt ;) ?? Zna ktos sie na cenach takiego czegos ?? MOge liczyc na cos okolo 500-600 zl ?? Bo tyle mi potrzeba na grafike :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 no 500pln dostaniesz z palcem mysle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 A 600 nie da sie ?? ;);););););) Przed chwila dostalem odpowiedz z komisu u mnie w miescie ze za to moga dac mi 400 zl : /gdzie u nich jakis zestaw z p 3 500 mhz 128 ram kosztuje 250zl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 za lizaka czuppa czupps ;) a na serio lekko 600 stowek wyciagniesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 co ty - za 500pln to zal oddawać. Zostaw sobie - ja tak napisałem ze z palcem ale to wiecej powinnienes wołac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 Mi za 600 bedzie go zal oddac ;) Bidak tyle juz ze mna przeszedl :Dmial u mnie zostac,ale niestety brakuje mi kasy na grafike i musze go sprzedac. Czyli bede sie twardo 600 trzymal a jak da rade to wiecej :D Wielkie dzieki Panowie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 nie sprzedawaj nie opyka sie :D lepiej poszukaj jakeigos zlecenia za 600 zl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 no bez kitu; nie opłaca się zbytnio. sam mam niewiele lepszy kompo; [ramu mniej]_ 600pln to kicha; wez 699:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 Nielot daj mi zlecenie na jakies autko a komp u mnie zostanie :D poprostu mueze go sprzedac bo neci mnie nowy a kaski brak..... Joint :D Jak by mi dawali to i 1500 bym wzial bez oporu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 ni emozesz wziac nowego kompa na raty i za grafe doplacic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 Biore na raty mam, ale tu jest wysnuta glebsza teoria bo mam troszke kaski ale nie na caly zestaw :/ I chce zaplacic to co mam a reszte na raty :/ Ale grafiki nie ma w tym sklepie i musze kupic za kaske :/ Ot taki problem. A wiecej kaski nie bede mial niestety i nie chce brac za wiecej bo... bo chyba kazdy rozumie dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 moze bym wzial tego kompa ;] ale mozliwe tez ze wpadnie cos innego oczywiscie bez monitora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 Illy przykro mi pogonilem go wlasnie za 650-700 kumplowi :] temat mozna zamkanac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 propomnuje 650 bez monitora + 100 za monitor. //EDIT: 10 minut spóźnienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 iserwus :) i zyli długo i szczęścliwie :D tak na przyszłośc., to polecam sprzedawanie części na allegro - ale pojedynczo. Nazbierałem kiedyś troche gratów ( bo zawsze mi było zal sprzedać za grosze , i wolałem to mieć u siebie) - i w całości trudno było to puścic, a na części dostałem dwa razy wiecej kasy niż chciałem :) pozdrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 bubu: pozbawiles wlasnie mojej zony komputera! idz do swojego pokoju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Sierpień 2007 Share Napisano 28 Sierpień 2007 mnie też by się taki przydał. :P może jednak licytacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2007 Panowie chetnie bym to zlicytowal :] ale buda idzie do kumpla znaczy do jego siostry ktora juz kupuje lcd klawisze i gryzonia tak wiec trudno byloby jej wytlumaczyc cos takiego ;) Kannu wiem ze mozna wiecej, ale kasa potzrebna na wczoraj a tam bym to sprzedawal wieki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi