miriam Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 Idąc za pomysłem moich znamienitych kolegów, Morbida i Orthezy, chciałem stworzyć własny pomysł na lokomachinkę . . . Kontynuacja Rosyjskiego pancernego drezyna ;) w wersji zimnowojennej. Lata 50 początkowy okres konfliktu pomiędzy ZSSR i USA, groźba zagłady nuklearnej i takie tam. Oraz najbardziej rozwinięta radziecka myśl techniczna . . . Wstępny szkic/. ...stoi na stacji lokomotywa ... Wszelkie sugestie mile widziane. Pozdr.
lisu Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 daj rzut nieco niżej gruntu, lokomotywa bedzie wygladać bardzej monumentalnie. Wiem że rzut jest prosty, ale mam wrażenie że perspektywa jest pogibana deczko, dopracuj przed kolorowaniem. PS: znak miękki za drugim Z chyba powinień być ;)
leszek_lenia Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 widac ze masz power w lapie...takie smiale krechy, nie kazdy stawia ;) jaki format? podoba mnie sie :)
dariusz Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 uwielbiam takie klimaty:) mayk miriam dobrze napisał
Rekomendowane odpowiedzi