Napisano 29 Sierpień 200717 l Witam :) Mam geforce'a 8800gts i w programach typu everest, speefan, sensorview pisze mi, że wiatrak na gpu kręci się na 60% jego możliwości, nieważne czy jest w spoczynku czy w stresie. Jak można ustawić wiatrak na np. 90% z max.?
Napisano 29 Sierpień 200717 l ale po co Ci 90 % ? karty sa na tyle inteligente ze wiedza kiedy maja sobie wlaczyc wieksza predkosc, po co chcesz miec wiekszy halas ?
Napisano 29 Sierpień 200717 l Autor U mnie jakoś podczas obciążenia wcale nie zwiększa obrotów :/ Więc... jak zwiększyć tą prędkość?
Napisano 29 Sierpień 200717 l zwieksza predkosc gdy zwieksza sie temperatura widocznie u Ciebie ona sie nie zwieksza i nie ma potrzeby zwiekszac obrotow ?
Napisano 29 Sierpień 200717 l Sciagnij sobie rivatuner z http://www.guru3d.com. Ustawilem za pomoca tego programu obroty na 100%
Napisano 30 Sierpień 200717 l Autor KLICEK - Ale ja mam taki jeden szczfany plan i muszę mieć większe obroty :D CgBartosz - dzięki :) A jest jakiś.. e... tutek do tego riva tuner? :)