Napisano 11 Grudzień 200321 l witam juz davno nie zagladalem na forum ale znalazlem troche wolnego czasu i zamieszczam nowy rysunek
Napisano 11 Grudzień 200321 l Matery w orginale wyglądało to lepiej, na tych moniakach nic niewidać. A tak przy okazji, zrób w końcu tego wilka :) no i orka oczywiście :) no i popracuj wreszzcie a nie się obijasz [piwo][lol2]
Napisano 11 Grudzień 200321 l Autor nie badz taaki cvany tez sie obijasz jak nie wiem co a orka i wilka zrobie to pewne [wow] vzdenerwowany] [urwanie glowy]
Napisano 11 Grudzień 200321 l Jesli to troll jakis to ok ale jesli człeczyna to troche nie zachowałes proporcji, szczególnie wydłuzenie rąk i dłoni. No i ogolnie anatomia polecam www.fineart.sk tam tego pełno napewno sie przyda :) I różnicuj bardziej nacisk i miekkosc ołówka dla uzyskania lepszej głebi. Pracuj dalej :)
Napisano 12 Grudzień 200321 l szczególnie dlonie i stopy zawalone, no dlonie moze mniej...bo nawet jeżeli to troll - to chyba z odcietymi stopami...
Napisano 16 Grudzień 200321 l Autor w sumie to sam nie wiem co chcialem narysowac ale mialo to byc co czlekoksztalnego a jednoczesnie znieksztalcone moze ina wzor troll\'a ale nie mial byc to czlowiek a za te rade z olowkiem dzieki i zmojej strony Sorki ale jakos nie wiem jak to sie stalo ten art zrobilem tylko olowkiem o twardosci hb(nie ladnie z mojej strony to wiem) za stronke takse dzieki narazie kozystalem z takiej ksiazeczki jak rysowac postacie i ich anatomie