Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Regulamin:

• Czas malowania: 1,5 h
  • Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna
  • Prace umieszczamy w tym wątku
  • Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku
  • Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

Nagrody:

• Wybór kolejnego tematu
  • Rekomendacja na stronie głównej serwisu.
  • Umieszczenie pracy w galerii

ZAKOŃCZENIE 18 SESJI: 06.09.2007

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 6,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czas pracy godzinka, więc jutro spojrzę na to świeżym okiem i może coś jeszcze ztuninguję. pozdrawiam!

underwateraa1.png

Napisano
  • Autor
Czas pracy godzinka, więc jutro spojrzę na to świeżym okiem i może coś jeszcze ztuninguję. pozdrawiam!

I jak "świeże oko"? coś podpowiedziało? :)

Napisano

czekam na natchnienie, ale zapewne będzie to uatrakcyjnienie prawej strony ;)

Napisano
czekam na natchnienie, ale zapewne będzie to uatrakcyjnienie prawej strony ;)

nooo, a ile czasu Ci zostało?

PS. nie czuje że jestem pod wodą jak patrzę na tą prackę

Napisano
  • Autor

no więc wpadłam w wir twórczości i o to co wyszło:

praca żyła własnym życiem, co plamka, to jakiś pomysł i rozwinięcie, w zasadzie nawet nie było zamysłu głównego, rozwijał się w trakcie

Biglebowsky dzięki za nauki, opłacało się, praca wyszła od tła a nie tło od pracy...:)

konkursszybkiegomalowanya8.jpg

Napisano
  • Autor

Niezły Thriller ;) Nie wpadłabym na taki pomysł...- szakunecek dla Ciebie len_art :)

A tak BTW to założysz kiedyś tu teczunię? Chętnie bym zajrzała:)

Napisano

Dzięki Purple :)

Z teczką jest o tyle problem, że mam bardzo mało prac rysowanych na komputerze ze względu na brak sprzętu jeszcze niedawno (zacząłem dopiero jakieś 3 tygodnie temu a w połączeniu z pracą czasu mam mało)...a skaner jak na razie nie działa wiec nie jestem wstanie wrzucić prac malarskich i rysunkowych :)

Mam nadzieje jednak że niedługo taka teczka powstanie :) pozdrawiam

Napisano
  • Autor

och kurka niezły sajgon, rzeczywiście nie masz jak nam tu coś pokazać...Ale taleńcior jest taki, że z chęcią poczekam na tą teczkę, jestem bardzo ciekawa co tam mógłbyś mieć;)

Napisano

Moje entry, tytuł: "What tha fuck?" albo "GOLD!!! I FOUND GOLD!!!" :P

pozdro.

untitled9finafu0.jpg

Napisano

No to ja wyrzuce takie banalne w sumie.. podwodne drzefko :0

usunalem - bo nie to mialem wrzucic...

mayk - rzadzisz :)

Pozdr

JoKeR

Napisano

Jeszcze wrzuce poprawiona wersje bo to byla ta ktora zle zapisalem ;/ ... za duzo zabwy z tymi swietlikami :P a po za tym pod woda zwykle jest ciemno.. poniewaz malo swiatla przechodzi....

Napisano
  • Autor

nie przejmuj się widocznością, ja bym po prostu myślała o jakimś słupie światła, albo dwóch, które rozświetlałyby wszystko w okół siebie- a reszta może być ciemna, plus dodaj symboliki podwodnej-bombelki, rybki, no nie wiem takie tam...- mi przynajmniej taki efekt pasuje;)

mam nadzieje tylko, że modzi nie będą mieć nic przeciwko następnej wersji...

Napisano

witam, fajny temacik to i ja sie przylacze do zabawy :)

underwatervz0.jpg

pozdrawiam

Napisano

Purple no coz.. a co z tymi co wrzycaja zla wersje.. ja tam nic nie bede zmienial, rozni sie tylko texturka w sumie.. a slupy swiatla itp to nie dzieki mi pasuje taki efekt.. problem w tym ze otwiera sie w bialym oknie a to wszystko psuje... bombelki hmm jakos oleje w koncu musily by byc bardzo male przy tym drzewie :)

:::EdiT:::

O to praca:

finito2zb7.jpg

Pozdr

JokeR

Napisano
  • Autor

jeśli ktoś jeszcze ma ochotę się dołączyć to zapraszam- czasu już powoli mało :)

Napisano
Moje entry, tytuł: "What tha fuck?" albo "GOLD!!! I FOUND GOLD!!!" :P

pozdro.

untitled9finafu0.jpg

Bul bul bul...

Napisano

Witam

Rzadko coś w 2D robię, ale siedzę w pracy i nudzi mi się:)

40 min ołówki 2B i 5B kartka A4 plus 10 min Photoshop

a0e95da56463c53a.jpg

Napisano
  • Autor

to co to za praca,że o tej godzinie tam siedzisz?0_o

co do obrazka- zostało Ci jeszcze multum czasu, może jeszcze go pomęczysz? :)

Napisano

purple - siedze po nocy bo pliki archiwizuję, ale przynajmniej mogę sobie metalu słuchać i w necie siedzieć bo nikt nie pilnuje:)

Co do obrazka to pewnie masz rację mógłbym coś z tłem zrobić, ale zostawie jak jest, raz że mi się nie chce a dwa nie może być idealnie bo jeszcze wygram i będę musiał nowy temat wymyslać:)

Wbrew temu co napisałem wyżej, poświęciłem obrazkowi jeszcze parę minut w szopie, wersja poniżej jest wersją ostateczną:

6a7fc2099e4042f8.jpg

Napisano
  • Autor

No to kaman! zamiast gadać, to wrzucać, mam nadzieję,że temat Ci podpasuje :)

Napisano

to i ode mnie cos. bazowane poczatkowo na refce, potem juz freestyle. zupelnie nie wiem jak to wyglada kolorystycznie i tonalnie, bo dzialam na laptopie mojej dziewczyny, brushe jak zreszta widac tez zupelnie standardowe :)

underwatercc8.jpg

edit: podtytul: "Co z tą Polską?" =)

Napisano

U mnie tez wygada niezle.. ale czy to sa dwie zupelnie inne prace :P:P ja bym mimo wszystko zmienil ten dol :P ale gora calkiem calkiem :)

Co nagle poziom tygodniowego jest taki wysoki :P a ja mialem nadzieje ze wygram ;((( LoL

Napisano
  • Autor

Macie czas do 24, więc jak ma ktoś kompleks, lub jeszcze nie dał pracy, a by chciał, to bierzcie do chorubci piórka,ołówki,kredki,farby i tablety i do roboty!

ps: ale rzeczywiście jestem z nas dumna, poziom jest zachowany...;)

Napisano
  • Autor

no, no...zawody na poziomie, normalnie WRC ;D

niedługo stanie sąda...

Napisano
  • Autor

co tak niecierpliwie? hehe, po pierwsze to muszę się przyznać,że jestem tysięczną osóbką na tym forum która nie wie jak postawić sondę- na serio, pytałam się nawet niektórych moderatorów...więc jeśli istnieje taki spryciarz który to potrafi,to chętnie poproszę o to...:)

Napisano

musisz z edytowac 1 post, pozniej dac go to advence atam bodajrze na dole masz sonde!