blood_brother Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 Witam. Jest to moj debiut w 2d. Zawsze mnie interesowal rysunek, lecz nigdy samemu nie chcialo mi sie robic, ale w koncu sie przelamalem i narysowalem drzewko. Uzylem Paintera 8 i mojej zasluzonej juz myszki. Wykonanie trwalo 1,5h. Efekt moze nie powala, ale mi sie jako tako podoba, myslalem ze bedzie gorzej:). Oczekuje konstruktywnej krytyki. Wiem ze kolory mozna by poprawic i dac jeszcze jakies tlo ale nie wiem dlaczego tekstura mi sie nakladala i psula caly efekt:). Prawdopodobnie nie bede w stanie nic poprawic juz w tym rysunku gdyz w trialu paintera nie ma opcji zapisu. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 Blood: ile jestes na tym forum? Od wczoraj? Czytaj: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6271 Drzewka nie ma co komentowac, bo jest na poziomie przedszkola - landrynkowe i plaskie. Radze troche poczytac na temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 \'wylgaryzmy\'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 Nie, piractwo. Wykasowalem z jego posta to co trzeba. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2003 Sorry Drug. O tym punkcie akurat zapomnialem. Biglebowsky: Az tak zle jest???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 11 Grudzień 2003 Share Napisano 11 Grudzień 2003 blood proponuje Ci wziąść sie za jakiegos tutoriala bo drug ma niestety racje co do pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 Z daleka nie wygląda źle :D Widziałem znacznie gorsze starty. Przynajmniej nie użyłeś rozmytego brusha przyozdobionego na koniec pięcioma filtrami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 no, dobrze nie jest niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2003 A moglibyscie mi dac jakies wskazowki oglone do rysowania olowkiem i na kompie???? Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 Rysuj, rysuj, rysuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuka Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 Ciekawe, że najprostsza rada jest najtrafniejszą: rysuj, rysuj, rysuj. To naprawdę działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2003 A co powiecie na ten pien???? Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 to juz lepsze, nie wiem czy w painterze jest tak jak w ps-ie ale masz cos takiego jak scrathing tym mozna ladne liscie zrobic pien to nic trudnego powodzenia! polecam ci ksiazki loomisa na fineart.sk sa ksiazki jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 Wyjrzyj przez okno i zobacz jak drzewo wyglada, zamiast za myszke/tablet chwyc za olowek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi