piksar Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 target weld z podmenu Vertex albo zaznaczasz oba i weld z odpowiednio dobranym parametrem przyciągania czytujesz helpa czasami ?
adiiii Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Napisano 1 Wrzesień 2007 Dzięki, jeśli chodzi ci o Helpa w maxie to nie, bo nie znam tak dobrze anglika
Temporal Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 a chociaz podstawy anglika? nie trzeba biegle wladac tym jezykiem by zrozumiec wiekszosc tekstow wiec do nauki
uncle Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 bez anglika w 3d daleko nie zajedziesz cos mi sie wydaje;)
Topek Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 nawet bez jakiejś super znajomości angielskiego można tego tutka przerobić. czasami zamiast zakładać kolejne wątki warto uważniej obejrzeć jakich opcji używa autor. wszystko jest podane jak na dłoni. nie odrabiasz lekcji - pała
zgred Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 zaznaczasz jeden vertex i target weld i klikasz w drugi
tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 tak tylko dodam, ze temat "angielski->3d" byl juz milion razy walkowany... pozdr;)
adiiii Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Napisano 1 Wrzesień 2007 nawet bez jakiejś super znajomości angielskiego można tego tutka przerobić. czasami zamiast zakładać kolejne wątki warto uważniej obejrzeć jakich opcji używa autor. wszystko jest podane jak na dłoni. nie odrabiasz lekcji - pała No wiesz jak by to było na filmiku to nie zakładał bym tematu. Film mi po prostu trochę przeskakuje i wszystkiego nie widzę.
Topek Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 TO JEST NA PEWNO. ide o zakład że to jest(mam ten tutorial i zanim napisałem posta sprawdziłem)
adiiii Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Napisano 1 Wrzesień 2007 TO JEST NA PEWNO. ide o zakład że to jest(mam ten tutorial i zanim napisałem posta sprawdziłem) Ok ok. W dalszej części zauważyłem jak to robi po prostu chciałem być na bieżąco i nie oglądałem dalej.
Rekomendowane odpowiedzi