denispl Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 witam modelowaniem postaci zajmuje sie od jakiegos czasu i szczerze mowiac zawsze mnie to interesowalo:) zamieszczam moją pierwszą prace na tym forum jest to twarz ktorą udało mi sie przez kilka dni ulepic, mam nadzieje ze bedzie wam sie bardziej podobac cała figurka ma wielkosc 100 mm http://picasaweb.google.com/denispl1984/Franek danispl 1
piksar Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 figurka naprawdę ekstra ale miejsce postu nie najlepsze - może przenieść do finished 3D ? w końcu 3D czyż nie ?
denispl Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 może przenieść do finished 3D ? w końcu 3D czyż nie ? w sumie to tak ale ulepiłem ją z gliny utwardzalnej i nie wiem czy to tez nalezy pod typowe 3D :)
veri_jr Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Możesz to dać do działu 3d z czystym sumieniem ;) Bardzo fajne, ale możesz napisać trochę więcej o materiałach i sposobie suszenia/wypalania? Dla mnie to jest największą bolączką bo glina pęka. Z pewnością jest to też kwestia kształtu, ja rzeźbiłem na drucianej ramie, w mniejszej skali, no i była to figurka z kończynami, które najłatwiej pękają na przegubach i w załamaniach. Pozdrawiam
banana.split Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 bardzo przyjemny render. Zwłaszcza podoba mi się materiał tego drutu. Glina troszkę mniej, bo za bardzo widać sampling. Ale ogólnie jest ok, zwłaszcza że nigdy nie przepadałem za mentalem. pozdrawiam.
kubi Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 hehe... ja napisze ze figurka taka sobie. Potencjał jakiś jest.
denispl Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 dobra mam nadzieje ze przy nastepnej bardziej sie postaram :)
Rekomendowane odpowiedzi