arturprx2 Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 witam tak jak w temacie... otóz własnie zainstalowałem kasperskiego tak na sprawdzenie obecności syfu i oka z tym poradziłem ale resetuje kompa i patrze w procesy a na dzieńdobry świeci mi sie max i odziwo rośnie. zaczyna od 2/3kilo i kończy na 160K. O co to chodzi panowie ?? Ja zgłupiałem, bo gasze proces a po chwili ponownie wstaje i rośnie. Poprostu zgłupiałem o co to może chodzić? Pozdrawiam Artur
BizU Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Win+R > msconfig > Uruchamianie Odznaczasz intruza i sie cieszysz z wolności :)
arturprx2 Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 dziwna historia BizU ale nie ma go na liście :/
Blader Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Hm TO moze sciagnij TuneUp Utilities, i tam tez zarzadzasz wlaczaniem progsow przy starcie systemu. A moze cos w 3D Maxie ustawiles cos _Auto start when system start_ lub cos. Popatrz dokladniej.
arturprx2 Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 nie no spoko podumam ale zastanawia mnie czy to przypadkiem kasperski którego wczoraj postawiłem coś tu nie przekombinował... EDIT: Temat do zamkniecia, usunąłem kasperskiego, przeinstalowałem maxa i wszystko śmiga ;) pozdrawiam Artur
Rekomendowane odpowiedzi