Napisano 4 Wrzesień 200717 l witam tak jak w temacie... otóz własnie zainstalowałem kasperskiego tak na sprawdzenie obecności syfu i oka z tym poradziłem ale resetuje kompa i patrze w procesy a na dzieńdobry świeci mi sie max i odziwo rośnie. zaczyna od 2/3kilo i kończy na 160K. O co to chodzi panowie ?? Ja zgłupiałem, bo gasze proces a po chwili ponownie wstaje i rośnie. Poprostu zgłupiałem o co to może chodzić? Pozdrawiam Artur
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Win+R > msconfig > Uruchamianie Odznaczasz intruza i sie cieszysz z wolności :)
Napisano 5 Wrzesień 200717 l Hm TO moze sciagnij TuneUp Utilities, i tam tez zarzadzasz wlaczaniem progsow przy starcie systemu. A moze cos w 3D Maxie ustawiles cos _Auto start when system start_ lub cos. Popatrz dokladniej.
Napisano 5 Wrzesień 200717 l Autor nie no spoko podumam ale zastanawia mnie czy to przypadkiem kasperski którego wczoraj postawiłem coś tu nie przekombinował... EDIT: Temat do zamkniecia, usunąłem kasperskiego, przeinstalowałem maxa i wszystko śmiga ;) pozdrawiam Artur