Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Chciałem podzielić się z wami moją pracą. Mam w planach stworzyć animację pod tytułem "Kryształ" podzieloną na odcinki. Rzecz dzieje się w zniszczonym, podzielonym świecie gdzie panuje wojna pomiędzy maszynami i ludźmi. Jest to animowana historia o parze dzieciaków którzy z polecenia mamy muszą odnaleźć tate, który zaś poszedł szukać kryształu aby go zniszczyć. Plotki mówią, że to powstrzyma maszyny :) Historia może nie jest oszałamiająca ale chciałem spróbować. Jest to bajka więc nie chodziło mi o uzyskanie jak najlepszych modeli czy oszałamiającej animacji po za tym mój sprzęt mnie troche ogranicza :)

Oto pierwszy odcinek a zarazem moja próba(chciałem zobaczyć czy dam rade zrobić jakąś dłuższą animacje) następe powinny być troche bardziej ciekawsze. Odcinek drugi jest już w trakcie pracy :)

Zapraszam do oglądania i proszę o ocene i komentarze. Powiedzcie co myślicie o samym pomyśle oraz o tym jak to na razie w ogóle wygląda :)

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmmm .. odcinki powiadasz .. a nie lepiej zrobic jedna minute ale dopracowanej animacji i skrocic sobie jakos ta cala historyjke do minimum? To co teraz zaprezentowales hmmm.. jakby to delikatnie powiedziec ..jest do bani .. moze i sie troche na modelowales i wlozyles pracy, no ale to nie przesadza o sukcesie, trzeba jeszcze myslec przy tym troche. Animacja jak u 5 latka raczkujacego, niewyjasnione przejscia, ujecia, dzwiek - no ogolnie wszystko kicha. Za bardzo sie spieszysz, nic tu nie jest przemyslane, tworzone na jedno kopytko jak wyjdzie tak wyjdzie i lecisz dalej. Lepiej zrobic 1min naprawde dobrej animacji niz 15 min tragedii ktorej nie da sie ogladac.

O ocenie zapomnialem - 1.3/10

Napisano
  • Autor

moze i masz racje dam na razie spokoj troche sie pospieszylem. Sprobuje zrobic cos z tym wszystkim i wtedy dam do oceny. Pozdrawiam