xeav Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Anatomy: Sculpting timelapse with modo 301 Boy: Sculpting timelapse with modo 301 Funny Old Man: Sculpting timelapse with modo 301 Fat Monster: Sculpting timelapse with modo 301 Catman: Sculpting timelapse with modo 301 Kilka plików video na temat 'rzeźbienia' w nowym Modo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 widadomo coś może kiedy to nowe modo ma wyjść? bo niemoge sie doczekać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G.P Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 widadomo coś może kiedy to nowe modo ma wyjść? bo niemoge sie doczekać ;) Podobno jeszcze tego lata, wiec miejmy nadzieje, ze sie ukaze w ciagu tych 2 tygodni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 racja przypomniałem sobie że gdzieś o tym czytałem, ale dla mnie lato się już sończyło a w tatrach śnieg wali :P no to czekamy na new version Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CG_Adam_Dedyk Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Ja już się nie moge doczekac:) no no no super te filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_new_B Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Modo 301 wychodzi w przyszłym tygodniu tzn. powinien pojawić się między 10 a 14 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_new_B Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Od kilku minut modo 301 jest już dostępny ! Właśnie zasysam moją kopię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi