Muminek Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Witam jak zrobić film w XSI z już gotowych renderów ? Podczas normalnego tworzenia filmu nastąpił błąd i musiałem wystartować z miejsca gdzie skończyło.Teraz filmik zaczyna się od połowy. Mam wszystkie rendery przy pomocy jakiej opcji zrobić z nich filmik?
xeav Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 może to ci pomoże http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=40698
danger Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 CHodzi Ci o to ze wyrenderowales juz wszystkie klatki a nie masz filmiku ?? bo nie wiem czy dobrze zrozumialem...jezeli tak to uzywasz takiego czegos jak flipbook...do łączenia wszystkich *.pic a pozniej poprostu to eksportujesz do avi lub czego tam chcesz. Filipbook znajduje sie w zakladce playback pod paskiem czasu...lub poprostu uruchamiasz go niezaleznie od XSI z START->programy->Softimage->Flipbook Mam nadzieje ze o to chodzilo ;)
flesz_gordon Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 XSI Illusion do tego sluzy, choć mozesz uzyc kazdego softu do compostingu - fusion, combustionl, premiere itp ale najszybciej w xsi hehe -gorna belka/view/layout/composites i tam po lewej dajesz "ops/image/file output" - jest to node wyjsciowy do renderu- tam ustawiasz avi i jaki kodek chcesz pozdr
Rekomendowane odpowiedzi