Nash23 Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Taka sobie garderoba. Właściwie to bardziej interesuje mnie oświetlenie. Całkiem niedawno zauważyłem że światlo vraylight jest nieprzenikalne dla environmetru (tzn jeśli w environmetr wrzucimy vraysky i mamy włączone światło vraylight w oknie to vraysky nie rozświetla nam wnętrza). Parametr - invisible nic nie daje. Może mam coś w ustawieniach nie tak jak trzeba. Proszę o pomoc. PS. Oczywiście komentarze na temat pracki mile widziane.
SWRSC Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 no ładnie Ci te światełko wyszło, dywanik na podłodze ma fajny materiał, ale dlaczego ktoś go tak zniekształcił? :)
Nash23 Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Napisano 12 Wrzesień 2007 Zadałem głupie pytanie niewarte odpowiedzi :)? Dywanik jak już ustaliłem jest ściągnięty z jakiejś stronki i troszkę zmodyfikowany. Faktycznie to dywan z poduszką tworza wrażenie że ktoś tam przed chwilką spał. Oświetlenie to VRAYSKY oraz światło punktowe za oknem. Tak czy inaczej może ktoś sprawdzi co jest z tym oświetleniem i powie uprzejmie do jakich wniosków doszedł?
Rekomendowane odpowiedzi