Napisano 10 Wrzesień 200717 l Taka sobie garderoba. Właściwie to bardziej interesuje mnie oświetlenie. Całkiem niedawno zauważyłem że światlo vraylight jest nieprzenikalne dla environmetru (tzn jeśli w environmetr wrzucimy vraysky i mamy włączone światło vraylight w oknie to vraysky nie rozświetla nam wnętrza). Parametr - invisible nic nie daje. Może mam coś w ustawieniach nie tak jak trzeba. Proszę o pomoc. PS. Oczywiście komentarze na temat pracki mile widziane.
Napisano 10 Wrzesień 200717 l no ładnie Ci te światełko wyszło, dywanik na podłodze ma fajny materiał, ale dlaczego ktoś go tak zniekształcił? :)
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Autor Zadałem głupie pytanie niewarte odpowiedzi :)? Dywanik jak już ustaliłem jest ściągnięty z jakiejś stronki i troszkę zmodyfikowany. Faktycznie to dywan z poduszką tworza wrażenie że ktoś tam przed chwilką spał. Oświetlenie to VRAYSKY oraz światło punktowe za oknem. Tak czy inaczej może ktoś sprawdzi co jest z tym oświetleniem i powie uprzejmie do jakich wniosków doszedł?