Napisano 11 Wrzesień 200717 l Szukałem po pluginach ale nic nie znalazłem Czy da sie wywalić wszystko (panel kart, narzędzia nawigacyjne, menu itp.) na 2 monitor a na jednym mieć tylko stronę?
Napisano 11 Wrzesień 200717 l i niewygodne. ale jak masz lcd to mozesz 1 obrocic pionowo. wtedy będziesz miał duzo większą przestrzeń pionową do czytania itd..
Napisano 11 Wrzesień 200717 l W operze w pewnym sensie sie da, trzeba tylko karte przeciagnąć na drugi monitor i voila (mamy tylko pasek adresu)... minusem jest to, że gdy chcemy otworzyć strone z zakładek, to otworzy się ona na głównym oknie opery i znowu trzeba przeciągać na drugi monitor. Albo "odmaksmalizować"/przywrócić , rozciągnąc na oba monitory i boczne panele tak rozciągnąć, żeby strona znajdowała się tylko na jednym monitorze... Ale jak wyżej napisano: to niewygodne jest ps. jeśli chcesz zwiększyć powierzchnię wyświetlania, to w operze bardzo szybko można bardzo szybko schować.pokazać boczny pasek klikając przy samej krawędzi ekranu... simple and easy :)
Napisano 11 Wrzesień 200717 l Autor streaker - wiem wiem..... i ff i opere mam już maksymalnie stuningowane by mieć większy widok ale dalej mi mało....... narazie udało mi się tak odchudzić UI http://img503.imageshack.us/img503/9840/09112007175324bf3.jpg ma ktos pomysły na więcej??
Napisano 11 Wrzesień 200717 l Wcisnąć f11, więcej się już nie da :P arevulopapo - znowu nie zdążyłem :]
Napisano 11 Wrzesień 200717 l ps. jeśli chcesz zwiększyć powierzchnię wyświetlania, to w operze bardzo szybko można bardzo szybko schować.pokazać boczny pasek klikając przy samej krawędzi ekranu... simple and easy :) F4 szybsze :) i nie trzeba celować w wąski pasek
Napisano 11 Wrzesień 200717 l Może i szybsze... może nie... ale na pewno nie trzeba celować, bo po prostu jedziemy do oporu do krawędzi i klikamy (lewy monitor, pasek po lewej stronie) :) jeszcze inaczej: zakładki możemy ustawić jako karte (ppm na pasku bocznym -> dostosuj -> położenie paneli: pływające okno)