Mortom Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 Witam wszystkich!!! POZROWOXY żecz jasna!!! Jak zapewne co nie któży pamiętacie, że nie dawno wrzuciłem na forum swoje prace 2D a ogulnie żecz mówiąc skany bez obróbki!! Prace niespotkały sie z wielkim i uroczystym przyjęciem wśród was! ale sam przyznaje skany były nieco przeterminowane! Teraz ludziska mam dla was coś zupełnie innego i mam nadzieje leprzego od poprzednich prac!! są to też skany jednak co nie które obrobione w kompie a niektóre zostawione bez obróbek! Zamieszczone one są na mojej GALERI!! którą wykonałem w HTMLu! Oceńcie je i moją galerie! napiszcie co sądzicie o nich na forum! walcie co tylko wam na klawisze popadnie!!(rencami, nogami, głowami czym tylko macie pod i nad ręką!) No to czekam A to jest link do mojej galeri! http:\\\\mortom.w.interia.pl\\galeria-htm\\galeria.htm
littleninja Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 ...widziałem a i owszem, całkiem całkiem, ale jeszcze sporo pracy przed tobą, rysuj, rysuj...pozdrówka;)
Cpt.Obvious Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 Po pierwsze zmien temat: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6269 Stronak jest troche mało przejrzysta,co do samych prac popracuj toche nad anatomia, oklepane metody lustra etc, wygląda to fajnie ale mogłoby wyglądac lepiej, pracuj pracuj...
Mortom Napisano 16 Grudzień 2003 Autor Napisano 16 Grudzień 2003 A jakby ktoś się życał o to że te pokolorwane pracki były takie bez szczegółów to powiem wamtylko jedno NIEMAM TABLETU!!!!!!!
Serinde Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 i po co tyle wykrzykników !!!! dźwiadek ładny. reszta bez rewelacji. Przy ghorthcie zbyt rażące kolory - jak w teletubisiach.
littleninja Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Serinde-dziewczyno podobasz mi się ... to wyczucie i subtelna płęta :D sorki Mortom za ten flirt, ale jakoś nie mogłem sobie podarować;)
Rekomendowane odpowiedzi