Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dzisiejsza praca, modelka nie wytrzymała tak długo jak bym sobie życzył, dlatego wiele rzeczy robiłem na wyczucie, włosy są w trakcie układania. Tym razem starałem się unikać blura ale przed smugdem nie umiem się powstrzymać ale to chyba takie naleciałości po klasycznym malowaniu. Jeśli ktoś miałby chwilę i podpowiedział co nieco, byłbym wdzięczny... Pozdr.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tez bym chyba tak długo nie wytrzymał :p fajnie tylko faktycznie to smuzenie jakos dziwnie

Napisano

ciekawe, nic nie insynuuje ale udalo ci sie uzyskac znieksztalcenie soczewki foto...

z kompo: za malo oddechu po lewej. w ogole kompozycja dosc ryzykowna. trzeba bylo by byc naprawde dobrym majstrem zeby ja obronic.

Napisano

śmierdzi refką z fotki, takie moje zdanie. Rozbij to kolejnymi prackami ;)

Napisano

Chciałem w podobnym tonie, ale nie zdecydowałem się jako pierwszy ... dla mnie to podmalówka.

Napisano
  • Autor

WWWoj: dzięki, popracuję nad tym smudgem

witkowski: całkiem możliwe, bo sesja odbyła się na odległość( przez kamerę)

mayk i Sigmar: tu żeście mnie zaskoczyli ( tak mało wiary w człowieka), no ale trudno. Nic nie będę udowadniał, oczekiwałem jakiś podpowiedzi, sugestii w tym co robię. Widzę że to co dzieje się na scenie politycznej, udziela się w całkiem innych dziedzinach.

Pozdr.

Napisano

mayk i Sigmar: tu żeście mnie zaskoczyli ( tak mało wiary w człowieka), no ale trudno. Nic nie będę udowadniał, oczekiwałem jakiś podpowiedzi, sugestii w tym co robię. Widzę że to co dzieje się na scenie politycznej, udziela się w całkiem innych dziedzinach.

Pozdr.

wierz mi i Siegmarowi mysle też ze nie blisko nam do polityki, lecz gdy nawiązujemy do niej to ludzie nie ufają komuś kto jeszcze tak naprawdę nic w niej nie pokazał. Po prostu pokaż ze jesteś dobry, a czeka Cię u nas gloria i chwała. Ciężko bowiem ocenic coś co posiada w miarę dobre proporcje i ogólny feel niezłej pracy ale przy tym różnorakie błędy i ogólną niedokładność odstającą od tego, czego moglibyśmy się spodziewać po kimś kto w sumie pracę zaczął nieźle, ale nie wykończył jej przy utrzymaniu wysokiego lotu prologu.

Napisano

Nie specjalizuję się w portretach ale ta praca wg mnie przedstawia osobę w chorobie. Sory ale tak to odbieram.

Napisano
  • Autor

mayk: z pewnością masz rację, ale widzisz, ja nie jestem zawodowym grafikiem. Jest to raczej moje hobby. Na życie niestety muszę zarabiać inaczej. Tylko w wolnych chwilach mogę robić to co lubię. Nie jestem w stanie tak szybko rzucać updatów. Będę oczywiście jeszcze pracował nad tym portretem. Aktualnie walczę z fryzurą. Zobaczę co z tego wyjdzie. A co do glorii i chwały, to nie przesadzaj, jeszcze za mało umiem (w porównaniu do waszych prac), ale będę dalej pracował, bo jest to fajna przygoda..... Pozdr.

maroński:????? mógłbyś mi przybliżyć swój odbiór?

Napisano

jest coś nie tak z ząbkami,

nie lepiej na początek zrobić dobry szic ołówkiem, a dopiero później bawić się kolorami?