Krystian Napisano 16 Wrzesień 2007 Napisano 16 Wrzesień 2007 Dzisiejsza praca, modelka nie wytrzymała tak długo jak bym sobie życzył, dlatego wiele rzeczy robiłem na wyczucie, włosy są w trakcie układania. Tym razem starałem się unikać blura ale przed smugdem nie umiem się powstrzymać ale to chyba takie naleciałości po klasycznym malowaniu. Jeśli ktoś miałby chwilę i podpowiedział co nieco, byłbym wdzięczny... Pozdr.
WWWoj Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 tez bym chyba tak długo nie wytrzymał :p fajnie tylko faktycznie to smuzenie jakos dziwnie
witkowski Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 ciekawe, nic nie insynuuje ale udalo ci sie uzyskac znieksztalcenie soczewki foto... z kompo: za malo oddechu po lewej. w ogole kompozycja dosc ryzykowna. trzeba bylo by byc naprawde dobrym majstrem zeby ja obronic.
lisu Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 śmierdzi refką z fotki, takie moje zdanie. Rozbij to kolejnymi prackami ;)
Siegmar Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 Chciałem w podobnym tonie, ale nie zdecydowałem się jako pierwszy ... dla mnie to podmalówka.
Krystian Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 WWWoj: dzięki, popracuję nad tym smudgem witkowski: całkiem możliwe, bo sesja odbyła się na odległość( przez kamerę) mayk i Sigmar: tu żeście mnie zaskoczyli ( tak mało wiary w człowieka), no ale trudno. Nic nie będę udowadniał, oczekiwałem jakiś podpowiedzi, sugestii w tym co robię. Widzę że to co dzieje się na scenie politycznej, udziela się w całkiem innych dziedzinach. Pozdr.
lisu Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 mayk i Sigmar: tu żeście mnie zaskoczyli ( tak mało wiary w człowieka), no ale trudno. Nic nie będę udowadniał, oczekiwałem jakiś podpowiedzi, sugestii w tym co robię. Widzę że to co dzieje się na scenie politycznej, udziela się w całkiem innych dziedzinach. Pozdr. wierz mi i Siegmarowi mysle też ze nie blisko nam do polityki, lecz gdy nawiązujemy do niej to ludzie nie ufają komuś kto jeszcze tak naprawdę nic w niej nie pokazał. Po prostu pokaż ze jesteś dobry, a czeka Cię u nas gloria i chwała. Ciężko bowiem ocenic coś co posiada w miarę dobre proporcje i ogólny feel niezłej pracy ale przy tym różnorakie błędy i ogólną niedokładność odstającą od tego, czego moglibyśmy się spodziewać po kimś kto w sumie pracę zaczął nieźle, ale nie wykończył jej przy utrzymaniu wysokiego lotu prologu.
maronski Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 Nie specjalizuję się w portretach ale ta praca wg mnie przedstawia osobę w chorobie. Sory ale tak to odbieram.
Krystian Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 mayk: z pewnością masz rację, ale widzisz, ja nie jestem zawodowym grafikiem. Jest to raczej moje hobby. Na życie niestety muszę zarabiać inaczej. Tylko w wolnych chwilach mogę robić to co lubię. Nie jestem w stanie tak szybko rzucać updatów. Będę oczywiście jeszcze pracował nad tym portretem. Aktualnie walczę z fryzurą. Zobaczę co z tego wyjdzie. A co do glorii i chwały, to nie przesadzaj, jeszcze za mało umiem (w porównaniu do waszych prac), ale będę dalej pracował, bo jest to fajna przygoda..... Pozdr. maroński:????? mógłbyś mi przybliżyć swój odbiór?
briz Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 jest coś nie tak z ząbkami, nie lepiej na początek zrobić dobry szic ołówkiem, a dopiero później bawić się kolorami?
Rekomendowane odpowiedzi