Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no to looz ja mam w tp egzamin ale przesunąłem go na rano to tak koło 12 mozna wyjechać z centrum katowic, jak bybyła jeszcze 1 osoba to autem sie opłace a jak nie to znalazłem połaczenie PKP :)

Napisano

no ok vallery nie wiem czy nie za pozno troszke ale wszystko do dogadania. niestety nie mam teraz dostepu do neta. jak by co to teraz na pewno jade do wawy autem (zniesli tansze pociągi i IC) wiec prosze kontaktujcie sie telefonem: 790558569.

wiec lista osob:

Ja

Kolos

Kumpel kolosa

krzysiek_gfx

+ vallery (prosze skombinuj w firmie cobyś wcześniej mogł wyjść bo myslałem zeby jechać po 12:00 z katowic bo potem pod warszawą jest niemiło w korkach).

Napisano

tez nie mam netu jak jedziemy autem to przynajmniej w 4 osoby, więc sie pytajcie pracodawcow i odpisujcie, a ty Intox weź dziś zadzwon to sie spykniemy w gliwicach

Napisano
+ vallery (prosze skombinuj w firmie cobyś wcześniej mogł wyjść bo myslałem zeby jechać po 12:00 z katowic bo potem pod warszawą jest niemiło w korkach).

Vallery - zagadaj z pracodawca, nie mozna ominac takiego zlotu :)

skąd wy to podwójne L wzieliście? :rolleyes:

niestety w piątek moge wyrwać się najwcześniej o 15.00 wcześniej nie da rady, głównie dlatego że biorę wolne w poniedziałek, z powodu niezwiązanego ze zlotem.

ale spoko ja moge dojechać pociągiem jestem przyzwyczajony do pkp :)

Napisano

Shali to ja poproszę Cię więc na gg, bo widzę,że później przyjedziecie, więc trza ustalić to i owo...:)

pozdrówki-szykujcie siły na zlocik;)

ps: no i zaglądajcie na wątek-bo tam rozplanowana już imprezka:) miłóego:)

Napisano

LOL spoko jestem na 5 min na uczelni na necie, ok jedziemy o 15:15 z pod dworca

ja kolos valery i krzysiek za benzyne wyjdzie chyba 50 zł tak mi sie wydaje (ofkorz w obie strony)

Napisano

Nie nie, jedziemy autem :) Sam nie wiem dokladnie ktora to zaba, ponoc niedaleko dworca :) Jakos ja znajdziemy ;) Jak mi powiesz nazwy ulic na ktorych wiesz gdzie jest to zabsko to ci powiem ktora to :) Albo skontaktuj sie z Shalivanem, jego nr kom jest w tym watku podany.

Napisano

no i mój wyjazd stanął pod znakiem zapytania. pękła mi rura i piszę stojąc po kostki w wodzie. zakręciłem zawór główny i czekam do jutra, bo teraz już nic z tym nie zrobie

dam znać jutro czy udało mi się z tym uporać czy nie

Napisano
no i mój wyjazd stanął pod znakiem zapytania. pękła mi rura i piszę stojąc po kostki w wodzie. zakręciłem zawór główny i czekam do jutra, bo teraz już nic z tym nie zrobie

dam znać jutro czy udało mi się z tym uporać czy nie

stary nie bądź rura - nie pękaj