xeav Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Serwis DigitalTutors wydał kolejny zestaw szkoleniowy, tym razem przedstawiający oświetlenie w programie Autodesk Maya. Całość trwa 3 godziny i zawiera wskazówki dotyczące między innymi Fog, Raytrace, Light Lighting, Depth Map Shadows i wiele innych. Przykładowa lekcja Introduction to Lighting in Maya
Nezumi Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 Te newsy z DT wydaja mi sie jakas taka "zapchaj dziura". Sa strasznie wybiorcze - o jednych nowych tutarialach mowicie o innych nie - warto by sie zdecydowac czy rzetelnie monitorujecie co w nowych tutorialach piszczy czy od czasu do czasu, jak sie komus przypomni to wchodzi tam bo "trza by jakiegos newsa na glowna wrzucic"... Ostatnio ukazal sie chocby tutorial dla XSI obejmujace oswietlenie pomieszczen. Jeden z przykladow o ktorym tu cicho.
xeav Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Napisano 22 Wrzesień 2007 To że umieściłem news z DT nie znaczy, że mam wszystkie umieszczać jakie się tam pojawią. Q: strasznie wybiorcze/Q ? raczej nie, umieściłem 2 z 3 nowych. Q: "trza by jakiegos newsa na glowna wrzucic".../Q lol, umieszczam DT dlatego, że uważam, że to jeden z najlepszych materiałów do nauki. trzebabyło wrzucić wątek do mam newsa z dt:xsi lighting to byś może się doczekał na głównej
Nezumi Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 "umieściłem 2 z 3 nowych" - no OK, nie STRASZNIE wybiorcze. Wybiorcze po prostu :) Swoja droga tez mi sie najlepiej korzysta z ichnich tutoriali.
Rekomendowane odpowiedzi