Napisano 22 Wrzesień 200717 l Od godziny próbuję wyeksportować scenę do formatu *.obj. Wybieram ExportAll, ale nie ma tam formatu *obj, szujam więc "Plug-in Manager" aby zainstalować ObjExport.mll, ale nigdzie go nie ma! Nie mam czym otworzyć tego pliku w formacie *.mll więc zwracam się do was o pomoc. Jest mi to PILNIE potrzebne.
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Window -> Settings/Preferences -> Plugin manager Ciężko w helpie sprawdzić?
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Autor Tia, ale U MNIE TEGO NIE MA! [Moją wypowiedź należy rozumieć tak - w folderze Windows nie ma podfolderu Settings/Preferences]
Napisano 22 Wrzesień 200717 l nie w w folderze Windows tylko w menu w majce (na górze) Window -> Settings/Preferences -> Plugin manager ;) spróbuję to zobrazować w ten sposób :P
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Autor Ugh, wychodzi na to, że jestem głupszy niż mi się zdawało :). Dziękuję :).
Napisano 22 Wrzesień 200717 l stary miej litość dla naszych żołądków :) uśmialiśmy się - ale to zdrowo przynajmniej powodzenia w zabawie z czy de