Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

heh dobre..

tak z nodow czasami wychodza takie rzeczy ;]

• Odpowiedzi 407
  • Wyświetleń 48,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak komus cos \"strzeli do glowy\" i po miesiacu mu nie wyjdzie na dobre to wyglada nie najlepiej [lol2]

Napisano

pawel: nie jeszcze nic w zanadrzu nie mam... chcialem cos zrobic ale jakos brakuje mi fajnego pomyslu a w przyszlym tygodniu mam dwa kola (eee mysle ze niedziela na nauke mi starczy ;-D - jak sie spreze to nawet pol)... teraz pracka (ta z zakonnica) wyglada o wiele lepiej...

leander: a ja jak patrze na ta twoja ostatnia pracke to mysle: co ja robie tu... ladna mi luzna zabawa... pewnie jeszcze zajelo to tobie 15 minut i 3 machniecia myszka... kurcze biore sie do nauki - ps`a i corela oczywiscie

Erni: wlasnie wrocilem z kina z trzeciej czesci lotr - byly tam takie umarlaki tylko w odcieniach zieleni ;-D...

Napisano

Fotografia z nad baltyku zrobiona przez dziadka... woda przybiera niespodziewane ksztalty ;-p...

oryginal:

org1.jpg

Napisano

:cool: Hmm..

Napisano

Ever Ty lepiej powiedz co to z wody wystaje w oryginale:)

potwor z jeziora Ness???

Napisano

pawel jakbym powiedzial tobie prawde to i tak bys nie uwierzyl... po za tym musial bym cie zabic... wiec przyjmijmy wersje ze to delfin wyskakuje ;-D

Napisano

nie chodzilo mi o to, ze \"powinien byc zielony\" bo taki niezle wyglada, tylko tak jakos mi sie nasunelo skojarzenie do wladcy (tam byly jasne, polprzezroczyste i lekko rozmazane - duchy, a raczej zjawy)... ale jesli chcesz byc koniecznie skrytykowany ;-p to lepiej moim zdaniem w tych kolorach prezentowalby sie na ciemniejszy tle niz obecne - wstaw np jakis mroczny las (tez w odcieniach niebieskiego) i bedzie git...

Napisano

OCAL PANA W KAPELUSZU!!

Mialem wyzuty sumiena po tym co tu nim wyrabialismy...

Dzieki dobroczynnosci prof A.Dobe, byla mozliwa operacja palstyczna. Pan w kapeluszu bedzie mial szanse teraz na normalne zycie. Nikt go juz nie bedzie zaczepial na ulicy.

po.jpg

Pan w kalepszu ma tez do Was prosbe \"Com helo, muscha plizos los membors la 3dmax.pl portalos, com livos mino facios....ehhee.. alone\"

Jesli ktos ma problemy ze zrozumieniem sluze pomoca w tlumaczniu:)

Napisano

jak na moje te krzaczki ktorymi gada pan w kapeluszu mowia cos o tym ze prosi aby czlonkowie portalu max3d.pl zostawili go w spokoju ;-p ale nie jestem pewin wiec poprosze o twoja pomoc w tlumaczeniu ;-D

zaloz mu jeszcze koronki na zeby, lekko podstrzyz (albo uloz) wlosy, ogol i wtedy bedzie mogl zostac nawet prezenterem w telewizji...

Napisano
  • Autor

Nie no, farmerek genialny :D

Fotki nie załączył bo może mieć max 100 kB.

Poprzednia praca też niczego sobie :)

Napisano

farmerek... chyba nasz facet w kapeluszu znalazl jakas fontanne mlodosci ;-D... dle mnie super...

mi nadal jakos wenka nie chce wrocic wiec cos prostego ale mam nadzieje ze nie najgorszego ;-D... andy warhol:

Napisano

em... no ten tego.. wzielo mnie i produkuje.. to juz tak kompletnie na szybko.. :P po za tym przejzalem w miedzyczasie wszystkie prace.. sa super.. :D

Napisano

heheheheh ... dobre ;-) bardzo dobre , pojechałeś mi po ambicji teraz ;-)

Napisano

Person: spoko, spoko.. gdzie mi tam do Ciebie ;)

skoro sie zolw podoba, to rzucam jeszcze wczesniejsza wersje z nozdrzami ;)

Napisano

hehhehe .. ten z nosem jeszcze lepszy ;-)

widzę że trzeba jeszcze Stig\'a zawołać i na pewno zamieszamy jak ta lala ;-) Tak w ogóle to duża część tych wszystkich prac jest w pysk profesjonalna , mam kolesia który takie \'cuda\' robi hurtem ... w jakiejś agencji produkującej \'szokujące ploty\' do babskich magazynów ... przyznam że on po prostu wysiada przy takim zespole ;-)

Napisano

Person: krwawy jest niezly.. tylko cos mocno pixelowaty :P

co do Stig`a to fakt, juz go \"wolalem\" na grafika.pl - ale chyba sie nie doczytal ;)

Napisano

oryginał miałem pixelowaty ;-) a do Stig\'a napiszę i mu pigułę podkrecę może się ruszy i pozamiata ;-)

Napisano

Person: to moze lepiej nie pisz :]

rzucam na koniec dnia tejgera.. albo na poczatek.. zalezy jak na to patrzec ;)

ogolnie niezlego LOLa zalapalem,

zeby nie powiedziec glupawke ;)

fajna zabawa.. mueheheh ;)

Napisano
  • Autor

no żółw i krwawy koleś full pro :) Wole żółwia z nozdrzami [rotfl2]

Cena 99 $, pre-order now! :D

leander-fotomontaz17.jpg

aha, to joke ;)

Napisano

KjMy, jak dla mnie to rządzisz :D zarówno farmer jak i żółw (z nozdrzami :)) wymiatają [lol2]

[piwo]

P.S. widzę, że czytasz PSX eXtreme :) tej !!

Napisano

kurcze drogawe to 2 plytowe wydanie bitwy 2d - no coz ale jaka wartosc osiagnie za iles lat - tak jak prace picasso ;-D... bedzie wersja dvd? ;-p

zolw jest super... krwawy koles tez... niezle muly ma ta kochanka sary ;-D - chcialbym byc na jej miejscu ;-D...

ostatnia moja praca w tym tygodniu ;-( [znowu okres kiedy od pn do pt mieszkam poza domkiem na studenkiej mecie - bez kompa ;-(... HLIP HLIP]... SSJ:

Napisano

Loozack: Tnx.. ciessze sie tym bardziej, ze to moje pierwsze fotomontaze ;)

Flash: pudelka wygadaja fajnie, mozesz pkazac oryginal? ;]

Kuciel: graifka wmontowana dobrze.. ale IMHO powinienes lepiej zadbac o spasowanie koloru wlosow (pozim czerni powinien byc zblizony do poziomu czerni z tla - teraz wpada w fiotel i widac mocno ze to przerobka) no i wreszcie same wlosy.. nienaturalnie fruwajace w powietrzu. nie dobsie..

jesli chodzi o druga odslone jest ta sama sytuacja, \"ostrosc gemby\" jest inna niz calej reszty.. kolorystyka tez deczko przewalona -niepasujaca do tla..

Everyman: ladny rysunek (?) jaka to technika? ;]

Napisano
  • Autor

\"Flash: pudelka wygadaja fajnie, mozesz pkazac oryginal? ;]\"

Heh :) FLASH to sprecyzowanie \"Web Art Moderator\", ale ogolnie call me leander :) Do końca nie wiem jaki oryginał mam pokazać? Mam nadzieję, że nie jesteś wysłannikiem Adobe żądającym oryginalu narzedzia na ktorym wykonano prace. Ostatnio mam nieporządek w pokoju i szukanie licencji zajęło by wieki :D

everyman: ciekawa stylizacja. Ogólnie jak się domyślam to filtr typu cutout albo jakiś trace.

Napisano

KjMy: nie zabradzo wiem o co tobie z ta technika...

1. jesli sie pytasz o technike walki ;-p to on dopiero wchodzi na sajana ;-p

2. jak pytasz o to jak robilem ten rysunek to:

- najpierw \"wycialem\" sobie kolesie w corelu

- uzylem filtra cutout w photoshop

- i reszta juz znowu w corelu -> poprawianie kolorkow, wstawienie wlosow (z jakiegos rysunku z db), dorobienie pedzelkiem kontur i poswiaty itd...

leander: dobrze sie domyslasz to nic innego jak cutout ale troszke dorobiony pedzelkiem... \"ciekawa stylizacja\" thx - przyjmuje to jako komplement ;-D... (chociaz na krytyke tez czekam bo sie dopiero ucze)

[skacze tak miedzy corel`em 8 a ps`em 6 bo corel`owski interfejs jakos bardziej przypadl mi do gustu... za to ps ma troche inne mozliwosci]

Napisano

leander: wybacz.. oczy juz nie te same ;) zle spojzalem

co do pudelek.. po prostu chcialem miec odnosnik ile wlozyles swojego ;) wyslannikiem nie jestem.. ale pomysle nad tym :D

Everyman: chodzilo mi o te plomyczki glownie.. w sensie o wlosy.. [lol2]

ale juz teraz wiem nawet wiecej niz chcialem ;]

Napisano
  • Autor

KjMy: Pudełka w całości w photoshopie, kilka transformacji na prostokątach i jedna maska (odbicie). A za okładke robi ten fotomontaż.

Napisano

leander: no wlasnie.. teraz dopiero widze co tam zastosowales, bo na montazu docelowym tego nie widac prawie

PS juz wiem! po prostu to wyglada tak realistycznie.. daltego nie widac montazu :D

Kuciel: jest lepiej - zwlaszcza nie ma wiszacych wlosow.. ale jeszcze za duzo fioletu we wlosach i w twarzy.. wzoruj sie kolorystyka twarzy japonki (chinki?) do koloru skory rak lindy - powinno samo wyjsc.. ;]

Napisano

Chyba jutro zaczne zgrywac te prace:) bo tak sobie je przegladam i co dziwne nadal smiesza:)..zrobilem sobie fote.. teraz mi gryzie ucho:D:D:D ale to chyba do \"po drugiej stronie ekranu\' powinienem wzucic:)

pozdrawiam :)

nowe pracki so bardzo fajnie zrobione:)

Napisano

Witam.

Jestem tutaj nowy i od razu chciałem zaprezentować wam kilka prac (na nienajwyższym poziomie :D )

plywak1.jpg

plywak2.jpg

che.jpg

Pozdrawiam

Napisano

LOL oczy sa kozackie ;)

a ja dam jeszcze.. komucha :P :o

Napisano
  • Autor

To ja dodam jeszcze kadr z życia naszych bohaterów.

leander-fotomontaz19.jpg

Nad jakością juz mi sie nie chcialo siedziec, wiec sorry :)

Napisano

Widze że przez długi okrs mojej nieobecności poziom coraz wyższy. Będę musiał się troche namęczyć :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.