Gość YooYoo.. Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 heh dobre.. tak z nodow czasami wychodza takie rzeczy ;]
Erni Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Jak komus cos \"strzeli do glowy\" i po miesiacu mu nie wyjdzie na dobre to wyglada nie najlepiej [lol2]
everyman Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 pawel: nie jeszcze nic w zanadrzu nie mam... chcialem cos zrobic ale jakos brakuje mi fajnego pomyslu a w przyszlym tygodniu mam dwa kola (eee mysle ze niedziela na nauke mi starczy ;-D - jak sie spreze to nawet pol)... teraz pracka (ta z zakonnica) wyglada o wiele lepiej... _________________________________ leander: a ja jak patrze na ta twoja ostatnia pracke to mysle: co ja robie tu... ladna mi luzna zabawa... pewnie jeszcze zajelo to tobie 15 minut i 3 machniecia myszka... kurcze biore sie do nauki - ps`a i corela oczywiscie _________________________________ Erni: wlasnie wrocilem z kina z trzeciej czesci lotr - byly tam takie umarlaki tylko w odcieniach zieleni ;-D...
everyman Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Fotografia z nad baltyku zrobiona przez dziadka... woda przybiera niespodziewane ksztalty ;-p... oryginal:
pawel Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Ever Ty lepiej powiedz co to z wody wystaje w oryginale:) potwor z jeziora Ness???
everyman Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 pawel jakbym powiedzial tobie prawde to i tak bys nie uwierzyl... po za tym musial bym cie zabic... wiec przyjmijmy wersje ze to delfin wyskakuje ;-D
Erni Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 everyman : wiem powinien byc zielony nastepny bedzie
everyman Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 nie chodzilo mi o to, ze \"powinien byc zielony\" bo taki niezle wyglada, tylko tak jakos mi sie nasunelo skojarzenie do wladcy (tam byly jasne, polprzezroczyste i lekko rozmazane - duchy, a raczej zjawy)... ale jesli chcesz byc koniecznie skrytykowany ;-p to lepiej moim zdaniem w tych kolorach prezentowalby sie na ciemniejszy tle niz obecne - wstaw np jakis mroczny las (tez w odcieniach niebieskiego) i bedzie git...
pawel Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 OCAL PANA W KAPELUSZU!! Mialem wyzuty sumiena po tym co tu nim wyrabialismy... Dzieki dobroczynnosci prof A.Dobe, byla mozliwa operacja palstyczna. Pan w kapeluszu bedzie mial szanse teraz na normalne zycie. Nikt go juz nie bedzie zaczepial na ulicy. Pan w kalepszu ma tez do Was prosbe \"Com helo, muscha plizos los membors la 3dmax.pl portalos, com livos mino facios....ehhee.. alone\" Jesli ktos ma problemy ze zrozumieniem sluze pomoca w tlumaczniu:)
everyman Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 jak na moje te krzaczki ktorymi gada pan w kapeluszu mowia cos o tym ze prosi aby czlonkowie portalu max3d.pl zostawili go w spokoju ;-p ale nie jestem pewin wiec poprosze o twoja pomoc w tlumaczeniu ;-D _________________________________ zaloz mu jeszcze koronki na zeby, lekko podstrzyz (albo uloz) wlosy, ogol i wtedy bedzie mogl zostac nawet prezenterem w telewizji...
KjMy Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 To i ja.. tylko sie nie smiac, bo to moja pierrwsza taka praca :P nazywa sie Farmerek ;> kurde.. nie zalaczyl fotki :/ http://www.astercity.net/~lameria/farmer.jpg
leander Napisano 3 Styczeń 2004 Autor Napisano 3 Styczeń 2004 Nie no, farmerek genialny :D Fotki nie załączył bo może mieć max 100 kB. Poprzednia praca też niczego sobie :)
everyman Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 farmerek... chyba nasz facet w kapeluszu znalazl jakas fontanne mlodosci ;-D... dle mnie super... _________________________________ mi nadal jakos wenka nie chce wrocic wiec cos prostego ale mam nadzieje ze nie najgorszego ;-D... andy warhol:
KjMy Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 em... no ten tego.. wzielo mnie i produkuje.. to juz tak kompletnie na szybko.. :P po za tym przejzalem w miedzyczasie wszystkie prace.. sa super.. :D
Person Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 heheheheh ... dobre ;-) bardzo dobre , pojechałeś mi po ambicji teraz ;-)
KjMy Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Person: spoko, spoko.. gdzie mi tam do Ciebie ;) skoro sie zolw podoba, to rzucam jeszcze wczesniejsza wersje z nozdrzami ;)
Person Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 hehhehe .. ten z nosem jeszcze lepszy ;-) widzę że trzeba jeszcze Stig\'a zawołać i na pewno zamieszamy jak ta lala ;-) Tak w ogóle to duża część tych wszystkich prac jest w pysk profesjonalna , mam kolesia który takie \'cuda\' robi hurtem ... w jakiejś agencji produkującej \'szokujące ploty\' do babskich magazynów ... przyznam że on po prostu wysiada przy takim zespole ;-)
KjMy Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Person: krwawy jest niezly.. tylko cos mocno pixelowaty :P co do Stig`a to fakt, juz go \"wolalem\" na grafika.pl - ale chyba sie nie doczytal ;)
Person Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 oryginał miałem pixelowaty ;-) a do Stig\'a napiszę i mu pigułę podkrecę może się ruszy i pozamiata ;-)
KjMy Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Person: to moze lepiej nie pisz :] rzucam na koniec dnia tejgera.. albo na poczatek.. zalezy jak na to patrzec ;) ogolnie niezlego LOLa zalapalem, zeby nie powiedziec glupawke ;) fajna zabawa.. mueheheh ;)
leander Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Napisano 4 Styczeń 2004 no żółw i krwawy koleś full pro :) Wole żółwia z nozdrzami [rotfl2] Cena 99 $, pre-order now! :D aha, to joke ;)
Loozack Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 KjMy, jak dla mnie to rządzisz :D zarówno farmer jak i żółw (z nozdrzami :)) wymiatają [lol2] [piwo] P.S. widzę, że czytasz PSX eXtreme :) tej !!
Kuciel Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 dawno nic nie zamiescilem, wiec zamieszczam screen z filmu \"Sara 3\" :)
everyman Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 kurcze drogawe to 2 plytowe wydanie bitwy 2d - no coz ale jaka wartosc osiagnie za iles lat - tak jak prace picasso ;-D... bedzie wersja dvd? ;-p _________________________________ zolw jest super... krwawy koles tez... niezle muly ma ta kochanka sary ;-D - chcialbym byc na jej miejscu ;-D... _________________________________ ostatnia moja praca w tym tygodniu ;-( [znowu okres kiedy od pn do pt mieszkam poza domkiem na studenkiej mecie - bez kompa ;-(... HLIP HLIP]... SSJ:
KjMy Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Loozack: Tnx.. ciessze sie tym bardziej, ze to moje pierwsze fotomontaze ;) Flash: pudelka wygadaja fajnie, mozesz pkazac oryginal? ;] Kuciel: graifka wmontowana dobrze.. ale IMHO powinienes lepiej zadbac o spasowanie koloru wlosow (pozim czerni powinien byc zblizony do poziomu czerni z tla - teraz wpada w fiotel i widac mocno ze to przerobka) no i wreszcie same wlosy.. nienaturalnie fruwajace w powietrzu. nie dobsie.. jesli chodzi o druga odslone jest ta sama sytuacja, \"ostrosc gemby\" jest inna niz calej reszty.. kolorystyka tez deczko przewalona -niepasujaca do tla.. Everyman: ladny rysunek (?) jaka to technika? ;]
leander Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Napisano 4 Styczeń 2004 \"Flash: pudelka wygadaja fajnie, mozesz pkazac oryginal? ;]\" Heh :) FLASH to sprecyzowanie \"Web Art Moderator\", ale ogolnie call me leander :) Do końca nie wiem jaki oryginał mam pokazać? Mam nadzieję, że nie jesteś wysłannikiem Adobe żądającym oryginalu narzedzia na ktorym wykonano prace. Ostatnio mam nieporządek w pokoju i szukanie licencji zajęło by wieki :D everyman: ciekawa stylizacja. Ogólnie jak się domyślam to filtr typu cutout albo jakiś trace.
everyman Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 KjMy: nie zabradzo wiem o co tobie z ta technika... 1. jesli sie pytasz o technike walki ;-p to on dopiero wchodzi na sajana ;-p 2. jak pytasz o to jak robilem ten rysunek to: - najpierw \"wycialem\" sobie kolesie w corelu - uzylem filtra cutout w photoshop - i reszta juz znowu w corelu -> poprawianie kolorkow, wstawienie wlosow (z jakiegos rysunku z db), dorobienie pedzelkiem kontur i poswiaty itd... _________________________________ leander: dobrze sie domyslasz to nic innego jak cutout ale troszke dorobiony pedzelkiem... \"ciekawa stylizacja\" thx - przyjmuje to jako komplement ;-D... (chociaz na krytyke tez czekam bo sie dopiero ucze) _________________________________ [skacze tak miedzy corel`em 8 a ps`em 6 bo corel`owski interfejs jakos bardziej przypadl mi do gustu... za to ps ma troche inne mozliwosci]
KjMy Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 leander: wybacz.. oczy juz nie te same ;) zle spojzalem co do pudelek.. po prostu chcialem miec odnosnik ile wlozyles swojego ;) wyslannikiem nie jestem.. ale pomysle nad tym :D Everyman: chodzilo mi o te plomyczki glownie.. w sensie o wlosy.. [lol2] ale juz teraz wiem nawet wiecej niz chcialem ;]
leander Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Napisano 4 Styczeń 2004 KjMy: Pudełka w całości w photoshopie, kilka transformacji na prostokątach i jedna maska (odbicie). A za okładke robi ten fotomontaż.
KjMy Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 leander: no wlasnie.. teraz dopiero widze co tam zastosowales, bo na montazu docelowym tego nie widac prawie PS juz wiem! po prostu to wyglada tak realistycznie.. daltego nie widac montazu :D Kuciel: jest lepiej - zwlaszcza nie ma wiszacych wlosow.. ale jeszcze za duzo fioletu we wlosach i w twarzy.. wzoruj sie kolorystyka twarzy japonki (chinki?) do koloru skory rak lindy - powinno samo wyjsc.. ;]
pawel Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Chyba jutro zaczne zgrywac te prace:) bo tak sobie je przegladam i co dziwne nadal smiesza:)..zrobilem sobie fote.. teraz mi gryzie ucho:D:D:D ale to chyba do \"po drugiej stronie ekranu\' powinienem wzucic:) pozdrawiam :) nowe pracki so bardzo fajnie zrobione:)
Loozack Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 no no, widzę, że wciąż nie brakuje pomysłów :) [piwo]
Gość Greezer Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Witam. Jestem tutaj nowy i od razu chciałem zaprezentować wam kilka prac (na nienajwyższym poziomie :D ) Pozdrawiam
leander Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Napisano 4 Styczeń 2004 Nie no, prace są spoko. Nie wiem do czego się przyczepić :)
KjMy Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 LOL oczy sa kozackie ;) a ja dam jeszcze.. komucha :P :o
leander Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Napisano 5 Styczeń 2004 To ja dodam jeszcze kadr z życia naszych bohaterów. Nad jakością juz mi sie nie chcialo siedziec, wiec sorry :)
exe.storm Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 Widze że przez długi okrs mojej nieobecności poziom coraz wyższy. Będę musiał się troche namęczyć :)
Nimrod Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Prace Greezera są bardzo dobre :). Szczególnie podobają mi się 1 i 3.
leander Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Napisano 7 Styczeń 2004 Przyłączam się do zafrapowanej ikonki Loozacka.
Rekomendowane odpowiedzi