Napisano 24 Wrzesień 200717 l Hmm w zasadzie moja stycznosc z tabletem byla sporadyczna ale wkoncu dorwalem go na dluzej i zaczalem rysowac kolezanke prosze o komemntarze i pomoc PS co do Cieniowaniea narazie zostaja takie jakie jest i bd poprawiane (rozjasniane) dlatego iz chce te prace wykonac na kilka roznych sposobow :D Zapraszam do komentowania :D i milego ogladania ;p ps jak ktos m pomysl na tlo to prosze zmialo pisac hehe pozdrawiam ;]
Napisano 24 Wrzesień 200717 l Troszkę za mało widać jak dla mnie żeby dać dobrą konstruktywną krytykę czy radę, jedyną moją radą było by: dorób szkic reszty, włosów ramion, może rąk, będzie coś widać, bo na razie proporcje w miarę dobrze się trzymają, ale nie widać bez reszty, czy napewno...
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Autor hmm no to prosze pierwszy szkic ;] http://www.iv.pl/view/51624.html
Napisano 25 Wrzesień 200717 l Autor w zasdzie tocos takiego ale tylko sam kontur twarzy ;] yhh jakos nie idzie mi rysowanie postaci wogole ale mam nadzieje z ebardzo nie zgrzeszylem :P