Filip Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 Trochę moich fotek robionych aparatem Sony DSC-V1. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. - Wariacje w Ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 nr 2 - kosmicznie! Nr 6 w sumie też kosmicznie (te postaci wyglądają jak z archiwum X lub z "bliskie spotkanie III-go stopnia":-). Te dwie moim zdaniem najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 mnie sie bardzo siudemka podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 ja w sumie mam mala prosbe... fajnie by bylo gdybyte pliczki jednak mniejsze byly. mam tylko 17 cali... a jednak odbior jest lepszy, gdy sie widzi cale zdjecie a nie piksele. bardzo podoba mi sie 2, naprawde kawal dobrej fotografii. 6 ma potencjal, trzeba by nad tym troszke popracowac. odszumic, wyprostowac. na moje jeszcze uciac dol. bo tam sie nic nie dzieje. 7 moglabybyc fajna po wykadrowaniu, za duzo przestrzeni. probowales sciac boki? kaczke tez wykadrowac. te galazki w rogu sa calkowicie niepotrzebne. na jaszczurce zawiodla go i kadr. jest po prostu nieciekawy. reszta taka sobie. jak dla mnie troche za malo pracy w szopie. masz oko na Ciekawe obiekty, ale technika troszke kuleje (chodzi mi glownie o kadrowanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Dzięki kamilsien masz racje z tym kadrowaniem, a jeśli chodzi o odszumianie to jaką masz na to technikę? Nie traci sie na ostrości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 traci sie, w zaleznoscijak umiesz odszumic - mniej lub wiecej. ale jak odszumisz duzy plik, to na pomniejszeniu nic nie widac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Rozumiem ale jak to robisz w PS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 unsharp mask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 unsharp i zrób lekko kontrast, albo technika rozmycia na klonie warstwy z tą fotografią, a później edit>zanik rozmycia na nakładce i steruj sobie jak chcesz kryciem i złącz warstwy-polepszysz sobie jakość po odszumieniu, działa troche jak technika HDR (nadaje tego "czegoś" fotografiom)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 2 i 7 fajne, reszta troche siada... m.in. przez wspomniane kadrowenie.. ja tam szumy lubie, hehe :) 4,5,6 moglaby byc lepsza.. czegos tu rakuje, albo wrecz przeciwnie, za duzo wolnej przestrzeni, nie wiadomo na co patrzec.. choc ta kaczusia nawet na tapetke by sie nadawala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 Kolejne fotki 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 to z jabłkami najbardziej mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi