Tozawa Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Witam wszystkich użytkowników . Jestem na tym forum nowy i mam nadzieję że przyjdzie mi pracować w gronie ludzi , którzy znają się na swojej " robocie " oraz z osobami które są życzliwe , miłe i przede wszystkim pomocne i uczciwe :). Zamieszczam teraz swoją 1 prace rysowaną na tablecie tego samego dnia którego go kupiłem*. Ok zapraszam do oglądania * - kupiłem ten tablet jako mój 1 ... także nigdy nie miałem styczności z czymś takim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Witamy, trudno rzec cokolwiek... trochę ta praca taka dziecinna jakby. Cienie ni bardzo - woda w stawie rzuca cień na piasek przed nim, dlaczego ? czyżby wystawała ponad piasek ?? Cień od palmy idzie w lewo a od kamienia po prawej w prawo...raczej to do mnie nie przemawia. Ale trening czyni mistrza. Wrzuć jeszcze jakieś prace ;) Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tozawa Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 kolejny szkic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Pomaluj coś realistycznego, bo teraz nie wiem jak się do tego odnieść. W domowym przedszkolu jest temat z martwą naturą, poleciłbym właśnie tam przez jakiś czas popostować z pracami (tymi z martwą naturą oczywiście), do tego ołówek też przydałoby się w Twoim wypadku od czasu do czasu potrzymać i nim porysować :] Leżą podstawy, ale dużo pracy i będzie pięknie, tak więc powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tozawa Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Acha .. dzięki bardzo szalony ... Jeszcze jakbyś mi powiedział gdzie to domowe przedszkole jest ( to temat jakiś ?? ) to byłbym bardzo wdzięczny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=32070&page=22 trafisz tam przez dział z 2d -> warsztat -> domowe przedszkole :) zachęcam też do zapoznania się z tym, co zostało tam pokazane i napisane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 oaza bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi