Napisano 28 Wrzesień 200717 l Witam wszystkich użytkowników . Jestem na tym forum nowy i mam nadzieję że przyjdzie mi pracować w gronie ludzi , którzy znają się na swojej " robocie " oraz z osobami które są życzliwe , miłe i przede wszystkim pomocne i uczciwe :). Zamieszczam teraz swoją 1 prace rysowaną na tablecie tego samego dnia którego go kupiłem*. Ok zapraszam do oglądania * - kupiłem ten tablet jako mój 1 ... także nigdy nie miałem styczności z czymś takim :)
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Witamy, trudno rzec cokolwiek... trochę ta praca taka dziecinna jakby. Cienie ni bardzo - woda w stawie rzuca cień na piasek przed nim, dlaczego ? czyżby wystawała ponad piasek ?? Cień od palmy idzie w lewo a od kamienia po prawej w prawo...raczej to do mnie nie przemawia. Ale trening czyni mistrza. Wrzuć jeszcze jakieś prace ;) Pozdro !
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Pomaluj coś realistycznego, bo teraz nie wiem jak się do tego odnieść. W domowym przedszkolu jest temat z martwą naturą, poleciłbym właśnie tam przez jakiś czas popostować z pracami (tymi z martwą naturą oczywiście), do tego ołówek też przydałoby się w Twoim wypadku od czasu do czasu potrzymać i nim porysować :] Leżą podstawy, ale dużo pracy i będzie pięknie, tak więc powodzenia :)
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Autor Acha .. dzięki bardzo szalony ... Jeszcze jakbyś mi powiedział gdzie to domowe przedszkole jest ( to temat jakiś ?? ) to byłbym bardzo wdzięczny xD
Napisano 28 Wrzesień 200717 l http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=32070&page=22 trafisz tam przez dział z 2d -> warsztat -> domowe przedszkole :) zachęcam też do zapoznania się z tym, co zostało tam pokazane i napisane :]