aspenboy Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Witam wszystkich, Postanowiłem powalczyć w tej sesji :) Koncentruję się przede wszystkim na odwzorowaniu opisu, chciałbym jak najwięcej jego elementów uwzględnić w projekcie. Na razie wyłonił mi się taki oto szkic: FINISH: Zakładam, że skoro w środku pancerza ma być organizm modyfikowany genetycznie, to jest on produkowany stricte na potrzeby tego pancerza - stąd modyfikacja nóg (wziąłem sobie do serca gotowość do skoku ;) ) oraz nienaturalnie długie ręce. EDIT: Śpieszyłem się jak mogłem żeby zdążyć na dzisiaj, a tu przesunęli termin... na tą chwilę byłby to finał, ale tak to może jeszcze nad tym posiedzę (jeśli znajdę czas - jest jeszcze eliminator...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 ... no Panie, pierwsza klasa, aż sam muszę wziąć udział w tej bitwie, tak mi się to spodobało xD Czekam na więcej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 o kurde nidobrze ... pomysl podobny do mojego :-| bede musial cos pokombinowac ze swoim :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żółty Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 jak na razie dobre dawaj dalej :D:D, bardzo kojazy mi sie z khajitami z morrowinda/obliviona przez te nogi pewnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Cześć aspen Bardzo fajny koncepcik Czekam na więcej p.s. szkoda że nie było cie na zlocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 3 Październik 2007 Autor Share Napisano 3 Październik 2007 Dzięki za komentarze ludzie :) Na razie progress idzie powoli... jak na złość photoshop zaczął mi sie buntować - za każdym razem zawiesza się po ok. minucie maziania :/ robię na razie w painterze. Postaram się zdążyć przed końcem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 5 Październik 2007 Autor Share Napisano 5 Październik 2007 kolejny update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 fajnie, dodałbym jeszcze drugi 'główny' kolor, bo jeden strasznie w oczy bije, szczególnie tak jaskrawy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 10 Październik 2007 Autor Share Napisano 10 Październik 2007 fajnie, dodałbym jeszcze drugi 'główny' kolor, bo jeden strasznie w oczy bije, szczególnie tak jaskrawy :] Thx za komentarz, przymierzałem z innym kolorem, ale coś nie mogłem się zdecydować - chciałem zdążyć przed terminem. Może jeszcze posiedzę, bo się termin zmienił :) Update w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 A mnie ta kolorystyka akurat pasi... Robot bardzo klimatyczny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi