Aida Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Opracowuję taki plakat... Poradzicie mi conieco? Pliis. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 jaki plakat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Rada ode mnie:D zacznij go robić! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aida Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 Sorry za pustki, zacząć zaczęłam ale sie rozchorowałam stąd milczenie w poście ("milczenie w poście" dobry tytuł). :P dziś Wam podrzucę co i jak. ::D To wstępny concept (niewiele widać niestety) i zaczątek. Nie wiem jak tą twarz bardziej 3d zrobić i coś skopałam ze światłem. Teraz się męczę z łapami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aida Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 I to co mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi