dhen Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Witam Zrobiłem sobie scenkę w 3d studio dodałem materiał we vray'u - szkło materiał nałożyłem na obiekt lecz podczas renderingu jest problem obrazek sie nie pojawia, kombinowałem z ustawieniami Caustics i Indirect Illumination ale nic. Może ktoś zerknąć i powiedzieć czego nie ustawiłem albo co źle ustawiłem link do pliku max : http://dxd.my-place.us/3d/kiel2.max thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 A co się ma niby pojawić jak szkło jest przezroczyste? Albo jakiś env dodaj, albo półkę zrób z solida. Podnieś oba światła i zmniejsz im intensywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Croolick Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 to puste szkło wystawiasz i sie dziwisz?? polej a zobaczysz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi