Loozack Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 Witam, nie wiem czy tylko ja mam takie problemy ale ostatnio nie dochodzi do mnie subskrypcja, a jak już to czasami nawet z kilkudniowym opóźnieniem... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 haloooo... jest tu kto ?? :) heeeeeeeeelp !! [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Witam, Faktycznie u mnie czasem jest opóźnienie ,ale nigdy 1 dzień. Niestety to już nie ode mnie zależy. Właściciele serwera być może coś zmieniali ... napisze maila jesli sie to nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 no cóż, do mnie już w ogóle nie dochodzi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Hmm, a może wina leży po twojej stronie. Może zainstalowałeś jakiegoś ogniomurka lub \'spamojada\' i jest źle skonfigurowany. Nie żebym coś insynuował, tylko chcę pomóc, a należy rozważyć też taką możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2003 no właśnie o to chodzi, że nic nie instalowałem... a naprzykład subskrypcja z CGTalk czy Evermotion do mnie dochodzi bez problemów... ehh, sam nie wiem... może w Święta się samo naprawi ;) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 do mnie dochodzą powiadomienia ... faktycznie jest małe opóźnienie ,ale serwer wysyła ich tyle ,że jest to usprawiedliwione ... opóźnienie ok. 30min max miałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 nie no, mnie to już dobija maxymalnie :| zmieniłem nawet adres e-mail w panelu sterowania, ale na ten też nic nie dochodzi :( tak tylko sobie przypomniałem, że to chyba od tego momentu, jak kliknąłem na \"subskrypcja\" prawym przyciskiem mychy i wybrałem \"otwórz w nowym oknie\", bo nie chciałem, żeby mi strona z threedem zniknęła... dotychczas klikałem normalnie lewym przyciskiem mychy, więc to może od tego [hmmm] jeżeli tak, to czy jest jakiś sposób na to, żeby to naprawić ?? pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 ja wogole nie otrzymuje, nawet hasla,ale to juz chyba cos sie walnelo ze skrzynka zobaczre moze to przez filtr antyspawnowy na o2. mialem racje filtr zatrzymuje wiadomosci z np3dbuzz i cgtalk, ale d max3d niedochodza.dziwne pewnie cos z serwerem. choc nie mozliwe ze dochodza bo sa usuwane po 30 dniach wiec pewnie wlaczyles filtr antyspawnu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2004 z tego co wiem to nic nie włączałem, ale sprawdzę, może to rzeczywiście to :) dzięki [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 hmm... zapytam administratorów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2004 jednak to niemożliwe, bo usługa \"Filtr\" na Interii jest dostępna tylko na płatnych kontach, a ja mam darmowe... więc teraz cała nadzieja w tobie Adek :D dzięki za zainteresowanie [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 To ja może optymistycznie napiszę, że u mnie wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2004 a ja pesymistycznie odpowiem, że u mnie nadal nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comix Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Mnie subskrypcja nie działa od ponad miesiąca ;/ Czyja to jest wina?! Adek zrób coś z tym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 1 Luty 2004 Autor Share Napisano 1 Luty 2004 ja jestem lepszy bo mi chyba od trzech miesięcy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 heh musze powiedziec ze moja tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzy budziki Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 Melduję, żę moje subskrypcje także nie działają i nie dostaję powiadomień, od około połowy grudnia 2003 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 6 Luty 2004 Autor Share Napisano 6 Luty 2004 Trzy Budziki, no to podobnie jak u mnie :| Adkuuuuuuuu, prosimy o pomoc !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Połki Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 Ja mam dokładnie to samo:| Od 3 miesięcy ani jednego powiadomienia:( Myślałem, że subskrypcje zostały wyłączone, żeby odciążyć serwer, a jednak u innych to działa... Ciekawe, czy dostanę powiadomienie, jak ktoś odpowie na ten temat;) Zaznaczam \"Wysłać potwierdzenie w przypadku odpowiedzi na ten post? \".. i wyślij... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 26 Luty 2004 Autor Share Napisano 26 Luty 2004 dokładnie, mnie już denerwuje szukanie w stosach nowych topiców właśnie tych, które mnie interesują, no ale co zrobić :( Adek jakoś nie odpowiada, chlip... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi