Napisano 18 Grudzień 200321 l Witam, nie wiem czy tylko ja mam takie problemy ale ostatnio nie dochodzi do mnie subskrypcja, a jak już to czasami nawet z kilkudniowym opóźnieniem... pozdrawiam [piwo]
Napisano 19 Grudzień 200321 l Witam, Faktycznie u mnie czasem jest opóźnienie ,ale nigdy 1 dzień. Niestety to już nie ode mnie zależy. Właściciele serwera być może coś zmieniali ... napisze maila jesli sie to nie zmieni.
Napisano 19 Grudzień 200321 l Hmm, a może wina leży po twojej stronie. Może zainstalowałeś jakiegoś ogniomurka lub \'spamojada\' i jest źle skonfigurowany. Nie żebym coś insynuował, tylko chcę pomóc, a należy rozważyć też taką możliwość.
Napisano 20 Grudzień 200321 l Autor no właśnie o to chodzi, że nic nie instalowałem... a naprzykład subskrypcja z CGTalk czy Evermotion do mnie dochodzi bez problemów... ehh, sam nie wiem... może w Święta się samo naprawi ;) [piwo]
Napisano 20 Grudzień 200321 l do mnie dochodzą powiadomienia ... faktycznie jest małe opóźnienie ,ale serwer wysyła ich tyle ,że jest to usprawiedliwione ... opóźnienie ok. 30min max miałem ...
Napisano 29 Grudzień 200321 l Autor nie no, mnie to już dobija maxymalnie :| zmieniłem nawet adres e-mail w panelu sterowania, ale na ten też nic nie dochodzi :( tak tylko sobie przypomniałem, że to chyba od tego momentu, jak kliknąłem na \"subskrypcja\" prawym przyciskiem mychy i wybrałem \"otwórz w nowym oknie\", bo nie chciałem, żeby mi strona z threedem zniknęła... dotychczas klikałem normalnie lewym przyciskiem mychy, więc to może od tego [hmmm] jeżeli tak, to czy jest jakiś sposób na to, żeby to naprawić ?? pozdrawiam [piwo]
Napisano 19 Styczeń 200421 l ja wogole nie otrzymuje, nawet hasla,ale to juz chyba cos sie walnelo ze skrzynka zobaczre moze to przez filtr antyspawnowy na o2. mialem racje filtr zatrzymuje wiadomosci z np3dbuzz i cgtalk, ale d max3d niedochodza.dziwne pewnie cos z serwerem. choc nie mozliwe ze dochodza bo sa usuwane po 30 dniach wiec pewnie wlaczyles filtr antyspawnu
Napisano 20 Styczeń 200421 l Autor z tego co wiem to nic nie włączałem, ale sprawdzę, może to rzeczywiście to :) dzięki [piwo]
Napisano 20 Styczeń 200421 l Autor jednak to niemożliwe, bo usługa \"Filtr\" na Interii jest dostępna tylko na płatnych kontach, a ja mam darmowe... więc teraz cała nadzieja w tobie Adek :D dzięki za zainteresowanie [piwo]
Napisano 1 Luty 200421 l Mnie subskrypcja nie działa od ponad miesiąca ;/ Czyja to jest wina?! Adek zrób coś z tym :D
Napisano 6 Luty 200421 l Melduję, żę moje subskrypcje także nie działają i nie dostaję powiadomień, od około połowy grudnia 2003 r.
Napisano 6 Luty 200421 l Autor Trzy Budziki, no to podobnie jak u mnie :| Adkuuuuuuuu, prosimy o pomoc !! :)
Napisano 26 Luty 200421 l Ja mam dokładnie to samo:| Od 3 miesięcy ani jednego powiadomienia:( Myślałem, że subskrypcje zostały wyłączone, żeby odciążyć serwer, a jednak u innych to działa... Ciekawe, czy dostanę powiadomienie, jak ktoś odpowie na ten temat;) Zaznaczam \"Wysłać potwierdzenie w przypadku odpowiedzi na ten post? \".. i wyślij...
Napisano 26 Luty 200421 l Autor dokładnie, mnie już denerwuje szukanie w stosach nowych topiców właśnie tych, które mnie interesują, no ale co zrobić :( Adek jakoś nie odpowiada, chlip... :(