daroQ Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 o to moja pierwsza poważniejsza praca, ogólnie jestem zadowolony, choć wiem ze mogło by być lepiej, oceńcie http://img227.imageshack.us/my.php?image=telefon1bf9.jpg http://img509.imageshack.us/my.php?image=telefon2zw3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 czy ta komora ma 40cm dlugosci? :) Swiatlo nie daje rady troche, AA tez siada... moglo byc lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Tak jak kolega wyżej napisał AA na telefonie do kitu (za bardzo podkręcone). Poza tym sampling cieni za mały, no i światło za słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 podnieś troszeczke sampling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 zdecydowanie podnieś sampling:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 zmien shader na wyswietlaczu bo wyglada na sztuczny - reszta spoko no i tak jak poprzednicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Ładny material obudowy (połyskujące krawędzie). j/w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 żona ma taki talefon i jeszcze meal obudowy daje rade bo rozprasza światło ale rameczka wokół aparatu jest plastikowa, malowana na chrom i sie swieci. czarny plastik jest czadowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 ładny drugi render... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi