crack Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Mam problem, a mianowicie jak stworze plane'a ma bialą powierzchnie, a jak obróce widok tak, zeby widziec go od dołu jest przezroczysty nie widac go w ogole.
Temporal Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 No bo to plane jest :] Jak chcesz miec grubosc to daj mod shell.
crack Napisano 3 Październik 2007 Autor Napisano 3 Październik 2007 Ok dzieki. Początkujący jestem tydzień siedze na maxie i jeszcze sie gubie czasami, ale jest ok. ;]
Levus Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Jak klikniesz prawym na obiekcie i wybierzesz properties to tam masz opcję backface culling która odpowiada za takież wyświetlanie. Było nie raz, sam już to pisałem ze dwa razy, trzeba lepiej szukać! powodzenia!
crack Napisano 5 Październik 2007 Autor Napisano 5 Październik 2007 wiem widzialem, ale nie moglem tego znalezsc
crack Napisano 8 Październik 2007 Autor Napisano 8 Październik 2007 mam jeszcze jeden problem jak stworze np. boxa albo cokolwiek jest podświetlony na biało i musze go przeskalowac zeby zobaczyc jaki kolor ma
Rekomendowane odpowiedzi