Napisano 3 Październik 200717 l Regulamin: Czas malowania: 1,5 h Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna Prace umieszczamy w tym wątku Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: Wybór kolejnego tematu Rekomendacja na stronie głównej serwisu. Umieszczenie pracy w galerii ZAKOŃCZENIE 20 SESJI: 10.10.2007
Napisano 4 Październik 200717 l hehe miales egz z kompozycji w tym roku? trudny temat. taki na myslenie :)
Napisano 4 Październik 200717 l Autor nie, egzamin z kompozycji miałem siedem lat temu :D Temat może i trudny, ale dość otwarty ;)
Napisano 11 Październik 200717 l z calym szacunkiem ale durny temat-sa tematy ktorych nie da sie prawie przedstawic graficznie;/ a ten to juz wogole;]
Napisano 11 Październik 200717 l Autor nicponim: nie ma sprawy, pomyślałem że może ciekawą odmianą będzie temat, który można potraktować dość abstrakcyjnie. Wyszedłem z założenia, że nie każdy obrazek musi być przedstawiający, czasem można się pobawić samą kompozycją itd. Zresztą, ja myślę że wiele tematów da się przedstawić graficznie - np. plakat często realizuje tematykę trudną do przedstawienia. Ale to już w sumie do dyskusji przy piwie ;) Jeśli kiedyś w przyszłości przyjdzie mi znów wybierać temat, to wymyślę coś prostszego.