Gość Breezy Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 To mój pierwszy post więc na początek WITAM WSZYSTKICH!! :D Przymierzam sie do zakupu lcd, głównie do grafiki, obróbki zdjęć, mam na to 1000 zł. Przejrzałem już wszystkie tematy ale tam każdy pisze coś innego, chciał bym to zebrać w całość. Jaki panel polecili byście w tej cenie? Myślę że jakąś 19" bo 22 " dobrego w tej cenie chyba nie dostane. Ale jeśli coś by sie znalazło to piszcie. Tylko nie wiem czy panoramę czy nie... co radzicie?
Traitor Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Najlepszym wyjsciem w tej cenie wydaje mi sie jest Benq 19" na matrycy MVA. Za 900 zl powinienes go spokojnie dostac. Cena bardzo niska, w stosunku do tego na jakiej matrycy dostajesz monitor.
viz.k Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 dokladnie tak, jakis czas temu sie tym interesowalem i wyniklo ze w takiej kwocie mozna kupic tylko tn'owskie matryce (najgorsze) a jedynym wyjatkiem byl benq na mva, wtedy byl to fp91gp, teraz jest juz jakis nowszy jego model tylko pilnuj sie i czytaj dane techniczne bo w przypadku benq bylo tak ze dwa monitory mialy niemal ten sam symbol (jedna literka roznicy), bardzo podobna cene a roznily sie wlasnie tym ze jeden byl na matrycy tn, a drugi na mva
Rekomendowane odpowiedzi