Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To mój pierwszy post więc na początek WITAM WSZYSTKICH!! :D

Przymierzam sie do zakupu lcd, głównie do grafiki, obróbki zdjęć, mam na to 1000 zł. Przejrzałem już wszystkie tematy ale tam każdy pisze coś innego, chciał bym to zebrać w całość. Jaki panel polecili byście w tej cenie? Myślę że jakąś 19" bo 22 " dobrego w tej cenie chyba nie dostane. Ale jeśli coś by sie znalazło to piszcie. Tylko nie wiem czy panoramę czy nie... co radzicie?

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Najlepszym wyjsciem w tej cenie wydaje mi sie jest Benq 19" na matrycy MVA. Za 900 zl powinienes go spokojnie dostac. Cena bardzo niska, w stosunku do tego na jakiej matrycy dostajesz monitor.

Napisano

dokladnie tak, jakis czas temu sie tym interesowalem i wyniklo ze w takiej kwocie mozna kupic tylko tn'owskie matryce (najgorsze) a jedynym wyjatkiem byl benq na mva, wtedy byl to fp91gp, teraz jest juz jakis nowszy jego model

tylko pilnuj sie i czytaj dane techniczne bo w przypadku benq bylo tak ze dwa monitory mialy niemal ten sam symbol (jedna literka roznicy), bardzo podobna cene a roznily sie wlasnie tym ze jeden byl na matrycy tn, a drugi na mva