tymko Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Kiedyś zrobiłem sobie kilka automatycznych rysunków (tzw. konferencyjnych), postanowiłem je zeskanować. Potem przyszedł mi do głowy pomysł aby je zestawić i z nich stworzyć jakąś pracę. automaty: rysunek długopisem. powstał taki szkic: ale nie byłem zadowolony z efektów i postanowiłem coś pozmieniać. efekt: dalej nie jestem zadowolony więc pewnie jeszcze coś pokombinuje. Piszcie swoje uwagi,
ortheza Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 mowiac szczerze ten wstepny szkic jest duzo ciekawszy i lepszy niz ten co teraz
tymko Napisano 6 Październik 2007 Autor Napisano 6 Październik 2007 właśnie się zastanawiam czy nie wrócić do niego
purple Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 a da się połączyć klimat drugiego z formą pierwszego? tak było by supcio:)
yookeer Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Najwazniejsze to to, iz ta pani jakby lata w powietrzu :P
Fidiasz Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 szkic wypasny :D a rusunek przeceitny :p Powodzneia
janko1987 Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Przedmówcy dobrze prawią :) Szkic górą !
tymko Napisano 9 Październik 2007 Autor Napisano 9 Październik 2007 zrobiłem jeszcze jeden szkic, bardzo bardzo wstępny i jeszcze inna wersja kolorystyczna
JakóbM Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 Heh ..zauwazyłem ze duze kształty .. elementy traktujesz jak takie w wielkosci 10 cm .. Mimo iz maja fajny detal i kolor wydaja sie byc po prostu małymi elementami ,,,i chyba wcale nie chodzi o kadr czy perspektywe.. w sumie nie wiem dlaczego tak jest ... Mozliwe ze za bardzo skupiałes sie we wczesniejszych pracach albo w ogole na makro.. na tych mniejszych elementach .. Wydaj sie ze twoje oko pracuje jak dobra lustrzanka ktora robi tylko i wyłacznie zdjecia makro ... Pozdrawiam Kuba btw. Masz moze krótkowzrocznosc ?
Rekomendowane odpowiedzi