Napisano 6 Październik 200717 l Kiedyś zrobiłem sobie kilka automatycznych rysunków (tzw. konferencyjnych), postanowiłem je zeskanować. Potem przyszedł mi do głowy pomysł aby je zestawić i z nich stworzyć jakąś pracę. automaty: rysunek długopisem. powstał taki szkic: ale nie byłem zadowolony z efektów i postanowiłem coś pozmieniać. efekt: dalej nie jestem zadowolony więc pewnie jeszcze coś pokombinuje. Piszcie swoje uwagi,
Napisano 6 Październik 200717 l mowiac szczerze ten wstepny szkic jest duzo ciekawszy i lepszy niz ten co teraz
Napisano 6 Październik 200717 l a da się połączyć klimat drugiego z formą pierwszego? tak było by supcio:)
Napisano 9 Październik 200717 l Autor zrobiłem jeszcze jeden szkic, bardzo bardzo wstępny i jeszcze inna wersja kolorystyczna
Napisano 10 Październik 200717 l Heh ..zauwazyłem ze duze kształty .. elementy traktujesz jak takie w wielkosci 10 cm .. Mimo iz maja fajny detal i kolor wydaja sie byc po prostu małymi elementami ,,,i chyba wcale nie chodzi o kadr czy perspektywe.. w sumie nie wiem dlaczego tak jest ... Mozliwe ze za bardzo skupiałes sie we wczesniejszych pracach albo w ogole na makro.. na tych mniejszych elementach .. Wydaj sie ze twoje oko pracuje jak dobra lustrzanka ktora robi tylko i wyłacznie zdjecia makro ... Pozdrawiam Kuba btw. Masz moze krótkowzrocznosc ?