kamil.ochel Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Witam. Mam takie pytanie. Mój dziadek chce sobie kupić aparat cyfrowy, kompaktowy. Nie będe się rozpisywał. Powiem tylko czego nam trzeba. Budżet: do 1300 zł Marka: najlepiej Canon (byle nie olympus) Matryca : co najmniej 8 mpx Zoom: co najmniej 4-5 razy Kompaktowy kształt, polskie menu, stabilizacja. Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam
pecet Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 ja też mam taki dylemat, już byłem przekonany na któregoś Cannona S2 IS lub S3 IS, ale po wgłębieniu się w temat troche zrezygnowałem, miało moż ktoś styczność z tym aparatem? Nie będe ściemniał ale najbardziej mi się w nim podoba pro wygląd sory że się wtrącam w Twój wątek;)
kamil.ochel Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 Spoko... Też właśnie myślę nad s3 is :P... ale nei wiem, mi to wszystko jedno, mi i tak sie dostanie w spadku olympus sp-350 :/ no ale cóz...
Master Kiełbaster Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 może fuji 6500 fd? choć nie spełnia żadnego z wymagań to jest QL. ;p
piksar Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 s3 moze byc, ale pocieszysz sie nim tylko 2 miesiace, potem sprzedasz ze stratą żeby kupić 400D
hkropinski Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 kamil, pecet -> posiadam s2 i jestem z niego jak najbardziej zadowolony;) troche tylko lampe ma skopaną, automat tez taki sobie, ale reszta super, polecam;)
Rekomendowane odpowiedzi