prrrszalony Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 nie mam czasu i umiejętności by dalej to kończyć tak więc oto finish: --------------------------- Pierwsze wprawki. Nie mam pojęcia o architekturze, stąd to zaawansowanie zagubienie :) jestem zadowolony jak na pracę rysowaną przez noc, brzydki skan ... ... a teraz czas spać :]
miriam Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Witam w Eliminatorze ;) . . . Dobry szkic sytuacyjny, ;), czekam na więcej :] //Pozdr.
prrrszalony Napisano 21 Październik 2007 Autor Napisano 21 Październik 2007 podkolorowane to, co widać wyżej i coś co postanowiłem kolorować używając line tool 0.o polecam nie wiem o co chodzi, ale idę spać ...
prrrszalony Napisano 22 Październik 2007 Autor Napisano 22 Październik 2007 nie lubię pisać dwóch postów w temacie pod rząd ... kolejny etap
prrrszalony Napisano 24 Październik 2007 Autor Napisano 24 Październik 2007 heh ... już właściwie końcówka, pozostało mi już tylko polepszenie czytelności konceptu w digitalu (za bardzo widać kartkę :)), może dorysuje jeszcze rzut od boku :) :P
Mr Pank Napisano 26 Październik 2007 Napisano 26 Październik 2007 Ten pierwszy bardziej mi sie podoba,dobra kreska ;).
Rekomendowane odpowiedzi