prrrszalony Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 nie mam czasu i umiejętności by dalej to kończyć tak więc oto finish: --------------------------- Pierwsze wprawki. Nie mam pojęcia o architekturze, stąd to zaawansowanie zagubienie :) jestem zadowolony jak na pracę rysowaną przez noc, brzydki skan ... ... a teraz czas spać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Witam w Eliminatorze ;) . . . Dobry szkic sytuacyjny, ;), czekam na więcej :] //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 21 Październik 2007 Autor Share Napisano 21 Październik 2007 podkolorowane to, co widać wyżej i coś co postanowiłem kolorować używając line tool 0.o polecam nie wiem o co chodzi, ale idę spać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 nie lubię pisać dwóch postów w temacie pod rząd ... kolejny etap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 heh ... już właściwie końcówka, pozostało mi już tylko polepszenie czytelności konceptu w digitalu (za bardzo widać kartkę :)), może dorysuje jeszcze rzut od boku :) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 Ten pierwszy bardziej mi sie podoba,dobra kreska ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi