DaRoZ Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Witam "Stworzenie wywołało zdumienie u ludzi Majora jak i u niego samego... Ukazując się pancerna postać zatykała dech w piersiach swoją potęgą, możliwościami i wyglądem. Zbliżając się do Majora ten wyciągnął przed siebie dłoń z gestem pragnienia zapoznania się z maszyną, szczęście jego było tak duże iż na zawsze ponurej i opanowanej twarzy zarysował się uśmiech" opis tego szkicu by bylo latwiej wyciagnac concept ;) http://img230.imageshack.us/img230/5593/cc1xr3.jpg a tu juz concept
ortheza Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 daruj sobie bonusowe postacie :] skup sie na celu. pamietaj: to nie ilustracja ale koncept maszyny.
DaRoZ Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 ale ja tak chcialem :P nie no wiem musze strzelic koncepta - zbytnio checi pociagnely do przodu :D
ortheza Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 :] zrob w wipi'e pracke a tutaj koncpeta dopracuj
DaRoZ Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 no taka koncepcja mi sie spodobala i chyba dokoncze ta pracke "kiedys-niestety cos za cos a teraz jeszcze czasu brak na robienie paru prac naraz:(" ale dzis posiedze nad robocikiem jakims bo pomyslow jest duzo jednak mam ostanio problemy z przekazem tego co we lbie siedzi:/
DaRoZ Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 concepcik w pierwszym poscie ;)zdrowko
janko1987 Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 powyciągaj te ręce i kończyny zeby nie były jak połamane
WWWoj Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 no poza troche jakby sie wystraszył ze go przyłapali jak se tanczył jacksona. zmien poze i bedzie git
DaRoZ Napisano 9 Październik 2007 Autor Napisano 9 Październik 2007 dzieki panowie, dzisiaj wieczorkiem siade nad praca prawdopodobnie wogole zrobie wsztystko w kolorze z pewnymi poprawkami i dodatkami w samym designie ;) pozdro
DaRoZ Napisano 10 Październik 2007 Autor Napisano 10 Październik 2007 YEAH no to gut :D bedzie czas na skonczenie a juz sie martwilem ze nic do 24 dzis nie zdaze ;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi