Kris_R Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Jednogłośnie i bezdyskusyjnie w tym miesiącu wygrał Ceest!! Link do filmiku: Brawo za wytrwałość!! Tylko Tobie chciało się coś zrobić. Gratulacje za zwycięztwo w tym speedzie. Tobie przypada teraz wymyślenie tematu na kolejną sesję :) Pozdrawiam Cytuj
mort Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 congratulations, aleśmy dali d***... no cóż, do nastepnego.. I hope..! Cytuj
Łukasz Burnet Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 hyhy a ja jeszcze robie, zachcialo mi sie testow z renderowania wrzuce poza konkursem :) gratuluje :) Cytuj
asblaze Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 no gratki - czekam na kolejny temat ;) Cytuj
Kris_R Napisano 13 Październik 2007 Autor Napisano 13 Październik 2007 Kolejny temat powinien zapodać Ceest jako zwycięzca sesji speeda... ale na razie go nie widać na horyzoncie. Poczekajmy jeszcze ciut ciut. Cytuj
ceest Napisano 17 Październik 2007 Napisano 17 Październik 2007 Nie było mnie trochę na forum także stąd brak odzewu. Nie wpadłbym na to, że wygram chyba ze przewidziałbym sposób;] Dziś wieczorem podam jakiś temat, dzieki za gratulacje chociaż sposób mało chwalebny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi