kamil.ochel Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 zrób coś z tymi kamieniami bo się tragicznie odcinają od łączącego je poiwa, a pozatym całkiem ładnie
Ex3 Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 Może jakieś roślinki przy ziemi, i popraw miejsce gdzie dechy włażą w podłoże, daj tam jakieś kamienie/roślinki/brud bo się straszine odcina. Popraw materiały, jeśli to studnia z wodą to przy wiadrze mogły by być jakieś świeże zacieki i plamy na kamieniach i może kałuża obok :) Poza tym fajne teksturki i model liny mi się bardzo podoba Pozdro
Master Kiełbaster Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 yyy może zrób cud gospodarczy :P
Pilar Napisano 10 Październik 2007 Autor Napisano 10 Październik 2007 trochę prace poprawiłem....jest to model studni....stad płaskie podłoże no i brak otoczenia..a woda wyschła :]
zdunek89 Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 pokaż siatkę i jestem ciekawy w jaki sposób robiłeś liny, bo fajnie wyszły, jak możesz podrzuć teksturkę lin ;)
Pilar Napisano 16 Październik 2007 Autor Napisano 16 Październik 2007 pokaż siatkę i jestem ciekawy w jaki sposób robiłeś liny, bo fajnie wyszły, jak możesz podrzuć teksturkę lin ;) tekstura lin to fota jakiegos materialu w pasy :] nie wiem jak w maxie wyrenderowac scenke z siatka. jak zdunek89 wie to niech...napisze.
Pilar Napisano 16 Październik 2007 Autor Napisano 16 Październik 2007 kurde...znowu zapomnialem o fotce :]
zdunek89 Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 możesz po prostu zrobić screena z viewa, a jak nie chcesz screena to render w standardowym rendererze http://img132.imageshack.us/img132/9804/wirefc9.jpg
Tomala Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 Możesz też sklonować obiekt dodać do kopii modyfikator push z minimalna wartością i nałożyć na nią materiał z czarnym kolorem diffuse i zaznaczoną opcją wire tak jak pisał zdunek89, wtedy będziesz miał na renderze i obiekt z texturami i linie siatki. A studnia bardzo fajna tylko brakuje jej otoczenia. Pozdrawiam.
Ania Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 model ładny, zwłaszcza te sznurki. pozbyj się czarnych cieni. Możesz podświetlić dodatkowym światłem albo użyć skylight, albo oświetlenie Hdri.
zdunek89 Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 http://www.secondpicture.com/tutorials/3d/wire_and_isoline_clay_render_in_3ds_max.html jeszcze znalazłem ciekawy sposób renderowania siatki...
Rekomendowane odpowiedzi