kamil.ochel Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 Postanowiłem że wkońcu coś zapostuje i pokażę coś swojego. Przeglądałem sobie stronkę velvet.de i znalazłem czołówkę superkina. No i postanowiłem sobie że w ramach zabawy zrobię sobie takie pomieszczenie (czy jak to tam inaczej nazwać) jak w tej czołówce. Narazie wyskrobałem coś takiego: Athlon 3000+, 1,5GB ram Max 9, Vray, czas: 6 minut 52 s. Proszę o komentaże. Edit: Zaraz siadam do materiałów... coś czuję że będzie ciężko
kamil.ochel Napisano 10 Październik 2007 Autor Napisano 10 Październik 2007 hmm szczerze mówiąc jeszcze nie wiem. Może... Tak dla przyjemności... nie mam ostatnimi czasy weny twórczej to się za cos chciałem zabrac... Renderuje sie update :)... Edit: okej trochę zmieniłem sufit... edit: mały update troszkę się materiałami bawiłem okej i teraz mam dylemat, pomóżcie, bo nie wiem czy mam robić wersję czarną czy białą ;P chyba zrobię czarną
Loki Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 imo czarna tez lepsza, choc nie dokonca rozumiem koncepcje, musze obejzec tą czołówkę to cos powiem
ossa201 Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 Ja to kompletnie nie rozumiem co to jest i co to ma być.
D4D4L Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 Ja to kompletnie nie rozumiem co to jest i co to ma być. To jest nas 2 :D
kamil.ochel Napisano 14 Październik 2007 Autor Napisano 14 Październik 2007 http://www.velvet.de > velvet design > 06 > tvn superkino > high res tym to ma byc... prawdopodobnie zrobie z tego animke. ale teraz jestem poza domem stad brak updejtow
Rekomendowane odpowiedzi